estadisticas web Skip to content

20 idéer under flätor för att avslöja din naturliga skönhet

20 idéer under flätor för att avslöja din naturliga skönhet

Okej, låt oss inse det: det finns knappast en kvinna som gläder sig när hon kammar sitt röriga hår tidigt på morgonen. Tro det eller inte, den här upplevelsen är inget spännande. Jämför det nu med den trevliga känslan av att ha bara några minuter till innan larmet går. Ren himmel, eller hur?

Goda nyheter: du kan göra dig redo snabbare och stjäla showen varje gång tack vare under flätade frisyrer!

Flätor gör en betydande skillnad – prova dessa knäppa flätade frisyrer!

Varför är flätor ändå så viktiga? Tänk på alla fantastiska flätade stilar de erbjuder dig som på ett silverfat; Och ärligt talat finns det en så rik mängd flätade frisyrer att du säkert kommer att ha svårt att välja mellan dem! Det bästa med flätorna nedan är att de lägger till glamour i ditt övergripande utseende! Redo att rocka som en stjärna? Kolla in bilderna under flätan nedan för inspiration!

# 1: röda underrockflätor för gungande drottningar

Denna underbara nyans av vinrött är så vacker mot din hud! Fira att gå med i teamet för rödhåriga drottningar genom att få ditt glänsande hår flätat i tre upphöjda flätor.

# 2: Charmig svart flätad uppdatering

Under flätade frisyrer med franska flätor är några av de mest populära – de talar alla så högt om dessa flätor och de slutar aldrig vara populära! Uppriktigt sagt är det ganska lätt att se varför. Den klassiska flätan, som den är, görs på nolltid! Och om du vill ha en mer invecklad design med stora kurviga flätor och mindre flätor i mitten kan du behöva hjälp av en professionell fläta.

# 3: avslappnad fläta för långhårig gudinna

Koppla ihop denna underbara Mohawk-fläta med en söm bak – börja fläta midsektionen i en hästsvans eller flätad bulle. När det gäller resten av håret kan du hoppa till så många idéer!

# 4: Fantastiska färgade flätor

Dessa “läckra flätor” ser otroligt heta ut tack vare storlek, höjd och färg. Fläta är ganska lätt att göra, så förbered förlängningar av din valda nyans, massor av klipp och bågar och börja stylingprocessen.

# 5: Mohawk fläta och hästsvans

Vilket bättre sätt att slutföra ditt glänsande utseende än med en söt och opretentiös frisyr? När det gäller alternativen här kan du gå med den traditionella flätade eller icke-flätade hästsvansen. Lita på din inre skönhetsguru och du är säker på att rocka ett fantastiskt utseende!

# 6: ultramodern U-formad fläta

Om du vill lära dig att göra en bottenfläta, titta på en handledning: det är bättre att se en gång än att läsa flera gånger. När du väl har fattat den grundläggande tekniken kan du höja värmen genom att prova olika vackra stilar under flätor! Killer Braid Tips: Ge din fläta ovanlig form och avsluta med en hästsvans eller toppknut.

# 7: Tät svart virvelfläta

Ett annat underbart utseende som du kan uppnå genom att ta tag i hårsektioner på höger eller vänster sida av huvudet. Arbeta till slutet tills du är klar med en bulle. Få fingrarna igång med den franska tekniken när du fokuserar på att hålla låsen täta.

# 8: flätor och en tät bulle

Hur fashionabla är dessa flätor? Lär dig mer om “perfektion” som en term tack vare denna ganska unika fläta frisyr med en tät bulle! Kom ihåg: “övning är din bästa lärare.”

# 9: Afro stil fläta idé

Dessa två nedre flätor som passar en drottning har olika ytterkanter och matchande inre. Den puffiga ponnyn är valfri, men det bidrar verkligen till frisyrens glans.

# 10: Två Ombre-flätor

De tre trådflätorna förvandlas till två strängade fiskrätter tillsammans med roliga färgövergångar: svart, lila, vit. Resultatet: en fantastisk frisyr som ett bra alternativ för en utekväll!

# 11: spiralfläta med rak hästsvans

Dags att förbättra dina stylingfärdigheter genom att kombinera en typisk flätstil med ett nytt nytt utseende! Var inte främling för hårexperiment! Även en detalj som kanterna kan utformas kreativt i söta vågor.

# 12: Flätat huvudband för lockigt hår

Är du sen på jobbet eller ett möte? Tämja håret genom att förvandla röran till en spektakulär flätad frisyr. På vilket sätt? Ta en massa strängar och fläta dem till ett vackert pannband, så vackert och sött.

# 13: “Black Crown” fläta

Det som börjar som en standardflätningsmetod blir gradvis till en charmig “flätad frisyr”, ett idealiskt alternativ för en speciell händelse. Du behöver inte bära förlängningar som matchar din naturliga hårfärg. Välj istället ett tvåfärgat utseende och njut av fördelen med färgat hår utan att behöva färga dina egna lås.

# 14: Sidaponny och höga flätor

Dessa glänsande lockar kan ha rusat mot himlen, men de drunknade i den fluffiga ponnys lockiga moln. Babyhårets vågor ökar magin i hela utseendet. Kärlek Kärlek Kärlek!

# 15: Flamboyant fläta i aktion

Visa upp din glamorösa sida med denna gudomliga fläta som är söt, feminin och extra hög. En lång slank ponny är det bästa komplementet till en sådan cool Mohawk-fläta.

# 16: tunna och tjocka flätor

Tunna och tjocka flätor samtidigt? Varför inte? Blanda tunna och tjocka franska flätor för att få de perfekt tämjda trådarna för ett modernt och hett utseende. Avsluta med en låg flätad bulle eller hästsvans.

# 17: Easy Casual Flätad Updo

Här är ett ganska snabbt sätt som är bra för klippning. Det är inte bara ultra modernt, men det kan också bäras! Se själv och prova det nu!

# 18: hjärtformade fiskstjärtsflätor

Dessa fiskstänger dras isär och dras sedan samman för ett kreativt flätat utseende med en idé bakom. En hästsvansvariation som inte ser barnslig ut alls gör skillnaden.

# 19: trippel fläta med en bulle

Tre enkla flätor som löper i parallella linjer mot nacken kan resultera i ett riktigt vackert utseende under flätan. Låt flätans ändar hänga fritt att bära som en flätad ponny eller linda dem i en snygg bulle.

# 20: Långa stora flätor

Fyra pärlstavsvarta flätor ger en lågmäld men ändå märkbar stil som du kommer att älska att ha på ett tag. Dessa kan enkelt utformas till en låg bulle från exemplet ovan eller flätas för en bra fyrsträngs fläta längs ryggen.

Vilken frisyr under flätan skulle du försöka? Oavsett vilket du väljer är du säker på att du ser ut som en rockstjärna!

Flätorna under är så snygga och bärbara att du aldrig kommer att ångra att du har dem.