estadisticas web Skip to content

20 idéer för blått och lila hår

20 idéer för blått och lila hår

blått och lila hår

Hårtrender kan komma var som helst och den senaste besattheten med färg är inget undantag. Galaxy-färgämne är en unik blandning av blått och lila hår som ser ut som den stjärnklara natthimlen. Det finns många färgidéer med liknande nyanser som sjöjungfru, enhörning och opalt hår. Från ombre till höjdpunkter kan denna stil skapas på olika sätt. Kolla bara!

Blå och lila är analoga färger, det vill säga intill det 12-delade färghjulet. Det betyder att de ser harmoniska ut och inte skapar en stark kontrast. Med analoga färger kan du skapa fantastiska romantiska eller mystiska färgkombinationer för att uttrycka ditt inre.

# 1: Opal fläta

Opal är populärt eftersom det är en födelsesten och det ser bra ut i smycken. Men det fungerar också som inspiration för en hårfärg tack vare blandningen av rosa, blått och lila. Denna trend kombinerar vanligtvis blått och lila med ljusa pastellfärger för den övergripande färgen som liknar, men mjukare, galaxfärgen.

# 2: Sjöjungfrun

Sjöjungfruhår ska se ut som de olika färgerna i havet. Medan många människor kan dra sig mot ljusgrönt, åberopar lila och blått bilden av månen som dansar på vatten på natten. Det är mörkt men färgstarkt samtidigt.

# 3: geometrisk skärning

Lys som en diamant utan att förlora de pengar som behövs för verkligheten. Ta mörkblå och lila strängar till vågat territorium med en rolig utskuren design i form av den populära ädelstenen. Både den rakade delen och den stora flätan kommer att ge textur till en genväg.

# 4: svimlande dubbel fläta

Det är fantastiskt hur färg direkt kan förändra hela frisyrens atmosfär. På egen hand skulle den här dubbla flätan se dum eller konservativ ut, men med tillsats av lila, rosa och blå ser den plötsligt fräsch och radikal ut.

# 5: Stjärnklara spiraler

Blått och lila hår behöver inte vara endimensionellt eller för mättat. Denna mjuka blandning av galaktiska nyanser ser mjuk och söt ut, speciellt när den är ihop med lösa medelkrullar.

# 6: målade glassidor

Finns det något vackrare än att titta genom ett målat glasfönster på en solig dag? Kanske tar den här frisyren kakan. Det är en balans mellan proportioner med djärva primära och sekundära färger på sidan i kombination med de mjuka pastellvirvlarna på toppen.

# 7: Mörka enhörningsvågor

Unicorn-färg behöver inte alltid vara en silvermix av pastellfärger. Blandning av mörklila och gröna i en marinbas skapar en dramatisk men subtil nyanskombination. Detta är perfekt för kvinnor med naturligt mörkt hår så den nya tillväxten ser smidig ut med resten av stilen.

# 8: Lisa Franks regnbågshår

Barndomsminnen kan fungera som den bästa inspiration ibland. Kommer du ihåg Lisa Franks födelsedagstårta? Den läckra delikatessen inspirerar denna lila och blå regnbågefrisyr. Det är roligt, flirtigt och en old-school nick till ungdomarna på 90-talets spädbarn.

# 9: Twilight Layers

Twilight är inte bara namnet på en sexig vampyrserie; det är också skönheten i färgerna på kvällshimlen. Lila, rosa och blå mix för att skapa en otrolig tvätt av färg som ser lika imponerande ut när den appliceras som ett hårfärg. Skikten visar verkligen stilens olika nyanser.

# 10: Chunky Galaxy Highlights

Galaxhår kan också skapas med tjocka höjdpunkter, snarare än mörka eller flerdimensionella höjdpunkter och lågljus. Om du provar en ny färg hemma skulle det vara lättare att göra med en borste och aluminiumfolie än en mer komplicerad process.

# 11: Tricolor fishtail

Istället för att färga hela huvudet, försök att bära blått och lila hår som en accent med en del med djärv färg mitt i dina lås. Detta kan täckas med löst eller exponerat hår med en mängd samlade medel, såsom den visade flätan.

# 12: Punchy Layers

Ibland har du fördelar med att prova din egen hårfärg, du kan spara pengar och du vet exakt vad du vill, men när det gäller flerdimensionell färg som skapar djup bör det verkligen lämnas till proffsen. I det här fallet får du verkligen vad du betalar för.

# 13: periwinkle pixie

Detta är ett bevis på att lite fantasi kan gå långt, eftersom blandningen av pastellblått och violett i denna fauxhawk parar nästan perfekt med en Crayola periwinkle-krita. Det är vackert och hårt samtidigt.

# 14: Pretty Pearl

Att lägga silver till lila och blått hår skapar ett pärlemorskinnande utseende som är tänkt att efterlikna de färger som visas när ljus träffar en pärla. Det ser annorlunda ut i alla vinklar och är allt annat än grundläggande. En liten toppknut är en fantastisk helglook för kvinnor med genvägar.

# 15: glänsande bob

På egen hand skulle denna flerskiktade bob se daterad ut eller som en “mammasnitt”. Men med tillägget av trendiga lila och koboltfärger blir det spännande och nytt. Koppla ihop din färgglada frisyr med kläder i mjuka paletter för att verkligen göra det tydligt.

# 16: Technicolor Ombre

Denna blårosa ombre är inte av denna värld! Även om färgen är intensiv, finns det något delikat i hur det blått smälter in i den mjuka magenta i ändarna. Det är perfekt för en uppmärksam älskande kvinna med en mjuk sida.

# 17: Gungande regnbåge

Om du tror att regnbågens höjdpunkter inte kommer att dyka upp på svart hår, här är beviset på att de kommer och de kommer att se fantastiska ut. Att lägga till andra färger i blått och lila hår skapar en lysande bandeffekt som du inte får missa.

# 18: lila dis

Med en extra dos volym och tvåfärgsfärgen är detta definitivt en stil för en kvinna med mycket personlighet och självförtroende. Om du inte vill spendera timmar med ett varmt locktång varje morgon, använd flexi-stavar över natten för vackra hoppande lockar på morgonen.

# 19: Flätad halvuppdatering

Långt hår med minimala lager tenderar att sakna rörelse och form. Att lägga till flätor eller vändningar i stilen hjälper till att åtgärda detta, liksom blandning av olika färger. Det är ett snabbt sätt att förnya ditt utseende på mindre än 15 minuter.

# 20: Lätt och eklektiskt

Om du inte litar på dig själv när du provar höjdpunkter på ditt lila och blåa hår är ett tvåfärgat utseende ett livskraftigt alternativ. Färg bara toppen av ditt hår en färg och den nedre delen av en annan för ett roligt utseende.

Det finns ingen stil som inte kan förnyas direkt med blått och lila hårfärg. Lägg till en modern touch till även de mest grundläggande stilarna. Från lång till kort, lockig till rak, den här färgkombinationen kan fungera för alla kvinnor.