estadisticas web Skip to content

20 futuristiska graffitihåridéer

20 futuristiska graffitihåridéer

Har du någonsin drömt om en tillfällig färg utan förvirrad, utan komplikationer som gör att alla dina idéer kan bli livliga, även de galnaste? Du är inte ensam! Lyckligtvis har Janine Ker uppfunnit den livsförändrande graffiti-hårmålningstekniken och levererar vansinnigt coola hårdesigner. Applicera olika mönster av vilken komplexitet som helst med hjälp av speciella stenciler och färgsprayer. Förvandla ditt hår till en duk, lägg till lite nyckfullt och skapa unika snygga frisyrer varje dag!

Graffiti-håridéer att prova hemma eller i salongen

Huvudhemligheten här är att spruta allt med precision och tålamod. Nybörjare kan träna med färgade hårkritor. Välj enkla mönster (pixlar, prickar, färgade strängar) innan du provar snygga blommor, eftersom alla fantastiska artister börjar med små experiment.

# 1: gyllene mönster

Om din färgtyp möjliggör guldexperiment, här är en idé för den livligaste händelsen i ditt liv, eftersom guldelement ser mer kraftfulla och iögonfallande ut. De mörkbruna hårfärgerna är den bästa basen för detta graffitimönster.

# 2: Pixel Bangs

Web Punk-säsongen är officiellt öppen, eftersom dessa pixelblaster fortfarande är populära och coola. Den färgstarka lösningen är perfekt för kvinnor som föredrar åtstramning och lakonism, även när det gäller att testa onormala tendenser.

# 3: enhörningshår

De djupa och ljusa unicornhårfärgerna trotsar sjöjungfruens estetik. Graffiti-experiment ser speciellt futuristiska och söta ut tillsammans med galna nyanser och färger. När ditt hår påminner om en regnbåge är du också modig nog att börja spruta.

# 4: Trendig palett

När du väljer rätt färger, var uppmärksam på trendiga nyanser som mynta, mentol, blekrosa, mjuklila och elektrisk blå. Skapa din unika palett, följ trender och upptäck de subtila banden i färgkombinationer.

# 5: Old school blommor

Snygga och exakta blommiga graffitiutsmyckningar är fantastiska, särskilt på rakt, glänsande hår. Det är en perfekt festlösning som förvandlar ditt hår till ett verkligt konstverk. Men du borde nog behärska den här konsten innan du sprutar (eller utmanar din frisör).

# 6: färgade strängar

Om graffitimönstren är för festliga och ovanliga för din livsstil, prova att färga dina lås tillfälligt med hjälp av speciella hårsprayer eller kritor. Så här kan du prova olika färger och undvika att se ut som en seriefigur – håll dig snygg och ljus.

# 7: glitter spray

Det finns speciella glitter sprayer som kan göra graffiti hårtrenden ännu mer imponerande! Skapa utseende för att gå ut, byta hår precis som du byter kläder. Känn friheten för kreativt självuttryck genom glittrande frisyrer.

RELATERAD PUBLIKATION: 20 tatuerade idéer för hår för tjejer

# 8: Flash tatueringar

Här är en snabb makeover för ditt hår! Det här alternativet är särskilt användbart för tjejer som blir uttråkade av sina vanliga frisyrer och som obsessivt letar efter nya idéer. De nya tillfälliga färgerna löser problemet nästan för alltid.

# 9: ljusa mönster

Snygga flash-tatueringar kan försköna vilken klassisk frisyr som helst, som den här snygga kronflätade frisyren. Lägg till otrolig glans till din kvällsdräkt och du kommer aldrig att glömma ett så fantastiskt frisyrtrick. Förresten, dessa tatueringar kan tvättas med vanligt vatten.

# 10: pixeleffekt för långt hår

Långt rakt hår är en fantastisk duk, så du kan måla vad du vill med graffititekniken. Dessa orange och gula pixlar kan göra alla frisyrer kompletta och intressanta att titta på. Hitta dina perfekta färger och mönster genom kreativa experiment!

# 11: feminina detaljer

Vilken frisyr som helst kan vara glamorös med hjälp av söta tillfälliga bågar, hjärtan, blommor och andra rosa saker. Lager upp några mallar och njut av vackra förvandlingar. Det är också så du kan ansluta din smink och frisyr med liknande nyanser och former.

# 12: färgade stjärnor

Ditt hår kan bli ditt huvudsakliga tillbehör tack vare de sexiga och originella graffitilösningarna. Du kan bära vackra strösmönster som en uppdatering av din avslappnade frisyr. Stänk av stjärnor är också väldigt enkelt och snabbt. Du kan faktiskt göra DIY-stenciler av papper och sax.

# 13: Anbud blommönster

För blonda nyanser väljer du svart, brunt, rosa, lila och andra ljusa färger för att skapa rätt kontrast och exakt mönster. Graffitihår plus en liten svart klänning motsvarar det perfekta partyutseendet för att fånga all uppmärksamhet.

# 14: Dreamcatcher

Den här charmiga och sofistikerade frisyren härmar en indisk drömfångare och inspirerar att dansa runt bålen, hålla hand och sjunga sånger. En pil- och fjäderring kan enkelt bytas ut med rätt stenciler och tillfällig färg graffitimetoden.

# 15: geometriska former

Ibland är graffitihår den bästa idén, särskilt när du behöver se snygg och festlig ut. Prova olika mönster i din favoritfärg, som dessa söta blå blommor gjorda av diamanter. När du bara väljer en färg är det lättare att kombinera en sådan extravagant frisyr med kläder och accessoarer.

# 16: Rosa hjärtan

Graffiti-stenciler har kommit till vår värld för att helt ändra din frisyrrutin, särskilt för extra korta hårklippningar. Denna idé kan enkelt implementeras hemma på tio minuter. Markera din stil och ha kul!

# 17: söta mallar

Faktum är att du kan köpa en hel del graffitihårstensiler och experimentera varje dag. Välj mönster efter dina planer, humör och kläder – var kreativ, även om din dag lovar att bli grå och tråkig.

# 18: Badass-stil

Den här konstiga graffitihåridén kan hjälpa dig att skapa en oförglömlig och extraordinär look för en hög fest med vänner eller någon cool fotografering. Kom ihåg de tidiga Vivienne Westwood-showerna. Bli inspirerad att dela din futuristiska anda, låt det vara ditt punk-ögonblick!

# 19: violetta lugg

Graffiti-hårtrenden är din chans att prova de färger du alltid har drömt om. Kanske en dag kommer du att bli kär i de lila blommorna i dina smällar och avslöja din inre prinsessa. Om färgen inte är din, tvätta den bara och glöm den.

# 20: Kosmiska mönster

Om du är trött på att leta efter nya partyhåridéer betyder det att du förmodligen är redo att prova graffitifärgning. Oroa dig inte, den här tekniken är säker för ditt hår och resultaten är helt fantastiska.

Hårstenciling öppnar nya möjligheter för hårstyling och möjliggör tillfällig färgspel. Gå med i klubben!