Peinado ondulado medio Ombre

16 underbart snygga mörka frisyrer

Vackra mönster

Idag har vi fler hårfärger och markeringstekniker att välja mellan. De tillåter oss att skapa ett distinkt utseende i vår egen stil. När du har bestämt dig för att krydda ditt mörka hår måste du se till att den nya hårfärgen passar din hudton bra. Ljusa blonda höjdpunkter skulle vara ett säkert alternativ för varma toner. Idag, låt oss titta på 16 underbara och snygga mörka frisyrer med våra bilder nedan!

Medium ombre vågig frisyr

Medium ombre vågig frisyr

Medium Ombre Vågig Frisyr via

Grön nyans är en kreativ alternativ hårfärg för att liva upp en svart bas. Det kommer att se väldigt vackert ut på axlarna.

Lång brunettfrisyr med röda höjdpunkter

Lång brunettfrisyr med röda höjdpunkter

Lång brun frisyr med röda höjdpunkter via

De slående röda höjdpunkterna är det bästa alternativet för att visa upp din saftiga och rika bruna hårfärg. De kommer definitivt att vinna dig många huvudsvängningar på gatan.

Ganska rosa frisyr för idé för regnbågshårfärg

Ganska rosa frisyr för idé för regnbågshårfärg

Ganska rosa frisyr för Rainbow Hair Color Idea via

Det är ett modernt sätt att bära ljusrosa för din frisyr den här säsongen. Det kommer att se mer charmigt ut med platina blonda flätor.

Pastellhårfärg för långt rakt hår

Pastellhårfärg för långt rakt hår

Pastellhårfärg för långt rakt hår via

Det är ett fantastiskt sätt att använda regnbågens färg under varma sommardagar. Den här gången kan du prova ljusblått på ditt långa raka hår.

Mörk hårfärg för långt hår

Mörk hårfärg för långt hår

Mörk hårfärg för långt hår via

Det ser fantastiskt ut att ha olika nyanser av brunt samtidigt. Denna frisyr är ett perfekt alternativ för tjejer med en varm hudton.

Mörk hårfärgidé för långt vågigt hår

Mörk hårfärgidé för långt vågigt hår

Mörk hårfärgidé för långt vågigt hår via

Den askgråa hårfärgen blir mer och mer populär bland den yngre generationen. Dessutom kan det också smickra de senaste modetrenderna perfekt.

Underbar flätad hästsvansfrisyr för långt blått hår

Underbar lång flätad hästsvans frisyr för blått hår

Underbar lång flätad hästsvans frisyr för blått hår via

Det ser väldigt vackert ut och överväldigande att göra en fransk fläta med djupblått hår. Du kan dekorera den med några blommor för att ge den mer charm.

Lila Ombre Hårfärg Idé

Lila Ombre Hårfärg Idé

Lila Ombre Hårfärg Idé via

Jag slår vad om att ingen tjej skulle motstå frestelsen att bära den vackra lavendelskuggan på ditt huvud. Denna frisyr fungerar bäst för mycket långt hår.

Lång rosa ombre frisyr

Lång rosa ombre frisyr

Långrosa Ombre Frisyr via

Om du vill prova något nytt med ombre färg, är det dags att experimentera med den magiska tekniken balayage och vinröd för din nya frisyr.

Lång vågig frisyr för brunt hår

Lång vågig frisyr för brunt hår

Lång vågig frisyr för brunt hår via

Mörkbrun hårfärg visar mycket attraktiv på långt vågigt hår. Det skulle påminna oss om den glamorösa vintagestilen på 60-talet om den kombineras med vågorna i gamla Hollywood.

Mörkt färgat hår med blå höjdpunkter

Mörkt färgat hår med blå höjdpunkter

Mörkt färgat hår med blå höjdpunkter via

Svart hår kommer att se mer attraktivt ut med blåa spetsar. Det är ett smickrande alternativ om du vill lägga till en hårfärg i din frisyr.

Lång vågig frisyr för rött hår

Lång vågig frisyr för rött hår

Lång vågig frisyr för rött hår via

Det ser väldigt söt ut att forma ditt långa vågiga hår med karamellhöjdpunkter. Djupa och fulla smällar kommer att kunna uppmärksamma dina ögon.

Messy Bun Frisyr för lila hår

Messy Bun Frisyr för lila hår

Messy Bun Frisyr för lila hår via

Den romantiska lila färgen ser väldigt attraktiv ut när den appliceras på huvudet. Det kommer att kunna lägga till mycket roligt och intresse för alla frisyrer.

Blå ombre frisyr

Blå ombre frisyr

Blå ombre frisyr via

Det är en bra idé att uppleva blå hårfärg i sommar. Du kan utforma kortare lager för att ge djup och naturliga strukturer till hela utseendet.

Hög bulle frisyr för blått och lila hår

Topknot frisyr för blått och lila hår

Hög bulle frisyr för blått och lila hår via

Det är ett intressant sätt att forma håret med blå och lila färger. Du kan förvandla dem till ränder och ränder blandade med varandra. Du hittar mer (djupfärgade frisyrer) på prettydesigns.com