Princesa francesa trenza

16 glamorösa franska flätade frisyrer

Vackra mönster

Den franska flätan är en av de mest populära och snygga frisyrerna för kvinnor. Du kan skapa olika stilar och utseende med de känsliga franska flätorna. En elegant fransk flätuppdatering är ett perfekt alternativ för att delta på en kväll eller en fest. För en perfekt bröllopsfrisyr kan du göra en fantastisk fransk fläta för att matcha din långa vita spetsbröllopsklänning. När du stylar din franska fläta i en rörig stil, kommer den att skapa en fräsch gatastil som matchar alla dina avslappnade kläder. Följ oss för 16 glamorösa franska flätade frisyrer för 2015 nedan!

Fransk flätad krona

Fransk flätad krona / Pinterest

Du kan fläta hårets främre del i två flätor och linda dem runt huvudet för att skapa en fantastisk krona för din slutliga stil. Denna vackra frisyr kan kombineras med dina kläder i vilken stil som helst.

Låg och lös fransk fläta

Låg och lös fransk fläta / Pinterest

Den eleganta frisyren med låg bulle kommer aldrig att gå ut ur kvinnors modetrender. Gör en låg fransk fläta på baksidan av nacken och håll hårets längd på plats.

Ansiktsramning fransk fläta

Ansiktsramning French Braid / Pinterest

För att få din flätade frisyr att se större och snyggare ut kan du lägga till olika typer av hårtillbehör på håret. Detta vackra greninspirerade tillbehör omdefinierade denna lösa flätade krona med en stark naturlig touch.

Lös fransk fläta

Lös fransk fläta / Pinterest

Denna franska flätade frisyr kan skapa en glamorös fisknät look för bärarna. Du kan få en voluminös effekt vid rötterna genom att utforma dina långa blonda lås.

Unikt franskt flätat utseende

Rörigt snyggt franskt flätat utseende / Pinterest

Detta är en rörig stil flätad updo frisyr. Du kan skapa en sådan look genom att göra två sidflätor och linda dem i basen.

Fransk prinsessfläta

Princessy French Braid / Pinterest

Denna fantastiska fläta kan ge dig ett älskat prinsessutseende och fungerar bäst för tjejer med långt tjockt hår.

Franskt flätat pannband

Franskt flätat huvudband / Pinterest

Det finns ett sött och snyggt sätt att hålla dina långa flätor ur ansiktet för unga tonårsflickor: gör ett flätat pannband. Dess fräscha stil kommer att göra dina attraktiva funktioner till centrum.

Fransk fishtail fläta

Fransk Fishtail Braid / Pinterest

Detta är en elegant mellanlång frisyr med en lös fiskehalsfläta i mitten av huvudet. Dela upp två delar av ditt hår fram och flät en fransk fiskstjärna för detta moderna utseende.

Medium fransk fläta upp

Half-Up French Braid / Pinterest

Flätor kan skapa en annorlunda och unik effekt för den eleganta mellanlånga frisyren. Om du inte tror på det här är det bara att kolla in den här specialdesignade medellånga frisyren med en elegant fiskstjärtfläta på toppen.

Tucked fransk fläta

Franska flätor i flätor / Pinterest

När flätor möter flätor kommer det att skapa för imponerande effekt för bärare. För att göra skillnad i utseendet på ditt flätade hår kan du först göra två små flätor och sedan linda dem i de lösa trådarna för en större fläta.

Vattenfall fransk fläta

Vattenfall French Braid / Pinterest

Den franska flätan är också ett bra alternativ för att skapa en fantastisk vattenfallstil för alla tjejer. Gör två flätor på båda sidor och foga dem i mitten av ditt huvud.

Fransk flätad uppdatering

Dold fransk flätad uppdatering / Pinterest

Jag slår vad om att det inte finns någon annan frisyr som kan vara mer elegant och elegant än en flätad bulle. Och det är lätt nog att få det utseendet genom att stoppa flätan under hårets topp och fästa den.

Sidofransk fläta

Sidofransk fläta / Pinterest

Den här fantastiska franska flätan är ett perfekt val för din bröllopsfrisyr. Dess inramningsstil kan skapa en bättre effekt för din ansiktsform.

Liten fransk fläta

Little French Braid / Pinterest

Jämfört med den jätte flätade frisyren kan en delikat liten fläta få fram en stark älskvärd känsla för din flätade frisyr.

Fransk fläta med stränder

Fransk fläta med stränder / Pinterest

Du kanske aldrig har föreställt dig att den eleganta franska flätan också kan skapa en elegant strandstil för varje tjej. Det ger dig en ganska avslappnad och bekymmersfri titt på havet. Du hittar mer (flätade frisyrer) på prettydesigns.com