Centro de mesa de plantas de algodón de bricolaje 15 proyectos de invierno hechos con bolas de algodón

15 vinterprojekt gjorda med bomullstussar

DIY bomullsväxt mittpunkt 15 vinterprojekt gjorda med bomullsbollar

Har du någonsin tittat på en bomullsboll medan du tog bort smink eller applicerade toner i ansiktet och tänk hur mycket det ser ut som en liten snöklot? Tja, vi gjorde det nyligen och eftersom vi är DIY-entusiasten som vi är, blev vi plötsligt inspirerade av att ta reda på om det verkligen finns projekt som använder bomullsbollar för att göra fantastiska vinterliknande saker. Svaret var rungande ja och vi upptäckte alla möjliga fantastiska projekt online när vi började leta.

Är du lika fascinerad som vi, om inte mer, men tanken på att göra coola vinterprojekt med bomullsbollar? Ta en titt på dessa 15 superkreativa idéer, mönster och handledning som vi hittills hittat i vår sökning efter snöig inspiration.

1. Mittpunkt av DIY bomullsplanta

DIY bomullsväxt mittpunkt 15 vinterprojekt gjorda med bomullsbollar

Förutom att älska idén att göra hantverk med bomullstussar, har du alltid varit mycket förtjust i att göra hantverk med verklig natur? Tja, om det är något du aldrig har provat förut, uppmuntrar vi dig att springa ute, ta några bra pinnar, kvistar och grenar och se hur Shelterness förvandlade dem till ett konstnärligt snöigt utseende med bomullstussar. !

2. Vin- och bomullskrans

Vin- och bomullskrans 15 vinterprojekt gjorda med bomullstussar

Är du den typ av heminredningsälskande hantverkare som roterar saker som din dörrkrans tillsammans med säsongs- och semesterändringar? Vi gör exakt samma sak, så vi kan inte säga att vi skyller på dig. I år kände vi oss verkligen som en ny vinterdörrkrans på korten, och vi hamnade faktiskt på den här från Country Design Style som helt enkelt är gjord av böjbar vinstockar och snöiga bomullsbollar.

3. DIY bomull jul gren

Har vi verkligen fått din uppmärksamhet med hela denna idé att göra något med båda grenarna? Y bomullstussar, men de idéer som vi har visat dig hittills övertygar dig inte riktigt. Då är här en annan härlig och dekorativ design för din övervägande! Se hur Gardenista använde sina bollar och kvistar för att göra denna vackra julkvist.

4. Bomullskula iglo

Om du ska lägga ner tid och ansträngningar som krävs för att göra något sött och vinterigt, vill du hellre bygga en riktig struktur eller göra något som dina barn tycker är riktigt kul? Då vi absolut Föreslå att ta en titt på hur The Pinterested Parent gjorde denna fantastiska upplysta bomullsboll iglo! Det är det perfekta stället eller din älva på en hylla att umgås i vinter.

5. Bomullspingvin

Har du verkligen bläddrat igenom vår lista i hopp om att hitta lite bomullsbollhantverk för barn eftersom det faktiskt var dina små som började prata om hur mycket de tycker att bomull ser ut som snö? I så fall skulle vi göra det Säker Jag föreslår att du tittar på hur Glued to My Crafts gjorde det här enkla men söta pingvinsnittet. De erbjuder till och med en utskrivbar mall som du kan använda om du tror att den kommer att vara till nytta.

6. Bomullsboll Santa

Gillade du verkligen konceptet att klippa och limma bomullsbollar på en grundnivå, men vet du att dina barn verkligen har känt julstämningen och vill du hellre hjälpa dem att göra något lite mer tydligt med jultema? I så fall tror vi att du kanske tycker om hur bästa idéer för barn gjorde den här jultomten med ett fluffigt bomullsskägg mer.

7. Galaxy i en handgjord bomullsflaska

Har dina barn fastnat inomhus nyligen på grund av snöstormar och är du orolig att de snart kan bli lite galna? Det här nästa projekt är tänkt att se mer ut som en galax i rymden än en snöstorm, men det var inte vad vi trodde när vi först såg det! Kolla in hur barnaktivitetsbloggen använde bomull, livsmedelsfärg, vatten och glitter för att göra denna fantastiska snöstorm (eller galax antar jag) i en flaska!

8. Bomullsmålningsaktivitet

I vårt hus är hantverk som händer bäst och håller våra barn mest upptagna nästan alltid de som handlar om att bli lite smutsiga. Det var därför den här roliga klädnypan och bomullsbollmålningen var en hit för våra barn! Vi vet att detta inte nödvändigtvis är ett specifikt vintertema, men närvaron av bomullsbollar räckte för att underhålla våra barn i sin nuvarande fas av fluffälskare, så det var tillräckligt bra för oss. Få mer information för att få det att hända på Domestic Mommyhood.

9. Lätt bomullstuss snögubbe

Har du också färgglada pom-poms i miniatyrhantverk? Mellan det och dina bomullsbollar har du nästan allt du behöver för att dessa roliga bomullssnögubbar ska gå i uppfyllelse! Darcy Brian visar hur man staplar och klistrar bomullsbollarna på plats innan de förskönar dem, som om de staplade riktiga snöbollar ovanpå varandra utanför.

10. Ananasvinter för bomullsbollar för ananas

Har vi fortfarande fått dig att tänka på hur mycket du gillar idén att göra ett hantverk med båda bomullsbollarna? Y natur, men vill du ha något lite mer sött och inriktat på dina barn? Så vi är ganska säkra på att denna kommande Easy Peasy and Fun-handledning kan vara den perfekta idén för dig. Förutom att visa dig hur du använder de googly ögonen och kände att dekorera några pinecones tills de har uggla vingar och ansikten, de visar dig också hur man packar pinecones i drog bomullstussar så att de har fluffiga kroppar, som riktiga ugglor i fluffiga lager av vinter. do.

11. Äggkartong och glasskottar av bomullstuss

Nu vet vi att vi sa att vi skulle prata vinter- Temahantverk och glasskottar är inte precis en kall väderbit, men det finns något att säga för att göra lättsamma, sommarprojekt på vintern, bara för att lyfta alles humör och påminna dina barn den sommaren det kommer igen och kylan kommer inte för alltid! Egentligen var dessa bomullstuss- och äggkartongglasskottar som finns i In the Playroom bara för söta för att bläddra utan att inkluderas på vår lista.

12. Bomullsboll snöflinga konst

Är du fortfarande fascinerad av idén att klippa och klistra in bomullstusshantverk eftersom de är lätta nog för att dina barn ska kunna hantera mest på egen hand, men letar faktiskt efter en design som är även enklare för de små? Då är vi ganska säkra på att den här bedårande bomullskulan och snöflingan är den typ av handledning du väntar på! Läs mer om det på Munchkins & Mayhem.

13. Kände snögubbe och bomullsbollkonst

Du kanske bara försöker samla så många olika klipp och klistra in bomullsbollhantverk som du kan för att du redan vet att dina barn älskar dem och vill hjälpa dem att hålla saker intressanta? Så här är en till för dina filer! Kolla in handledningen om konst, hantverk och familj för att se hur lätt den här filtdetaljerna snögubbe gjordes.

14. Vintage-inspirerad jul bomullsboll Garland

Har du verkligen letat länge efter att dina barn ska lägga till något snyggt till sin julgran, men har du också arbetat hårt för att noggrant odla en perfekt vintage-utseende som du verkligen vill behålla? Så vi är ganska säkra på att denna Hometalk-handledning är exakt den typ av sak du letar efter! Ta en titt på deras instruktioner för att se hur denna snöiga bomullsbollkrans gjordes.

15. Full och fluffig bomullskrona

Har vi verkligen fortfarande fick dig att tänka på hur mycket du älskade bomullskronan som vi visade dig tidigare men du kan inte undra dig om det inte finns en design som kan hjälpa dig att komplettera utseendet med plus bomull du såg på dessa bilder? Då slår vi vad om att du föredrar denna design från The Honeycomb Home som är väl vadderad med snöiga bomullsbollar överallt!

Har du tidigare gjort andra typer av fantastiska DIY bomullstuss vinterprojekt som du eller dina barn verkligen gillade men inte ser här på vår lista? Berätta allt om vad du skapade och hur du gjorde det eller länka till foton av ditt färdiga arbete i kommentarsektionen!