Jardín de flores del alfabeto

15 läckra och roliga popcicle stick hantverk för barn!

Alfabetet blommaträdgård

Några av de bästa hantverken att göra med barn är gjorda med de enklaste förnödenheterna. Sedan mina år som jobbade i dagis har jag alltid varit ett fan av hantverk av ispinnar! Oavsett om du föredrar att köpa din eller bara vänta tills dina barn har ätit tillräckligt med popsicles för att bygga upp en stor samling popsicles, det finns hundratals olika hantverk som du kan hjälpa dem att göra av små träplattor.

Titta här 15 roliga och additiva hantverk med ispinnar Med vilken du kommer att ha nästan lika kul att hjälpa dina barn som de gör dem.

1. Rörliga stickdockor

Rörliga stickdockor

Molly Moo Crafts guidar dig genom dina barns bildutskriftsprocess, placerar små stift i lederna för att få armar och ben att röra sig och fäster sina nya “dockor” på ispinnar så att de enkelt kan leka med dem. . Dina barn är förmodligen vana att leka med leksaker som ser ut som andra barn och karaktärer, så de blir glada att leka med något som ser ut som dem en gång.

2. Krona av glasspinnar

Babble Dabble Do

Är du den typ av ivrig hantverkare som gillar att byta ut den dekorativa kransen på din dörr med varje säsong och semester? Jag gör det också! Ibland är det emellertid en period mellan helgdagar där vädret inte gör något speciellt och det finns inget att fira de närmaste veckorna, så vilken typ av krans är bättre då? Om du frågar mig, säg bara välj vad du tycker är kul. Denna helt barnvänliga regnbågspopkrans är ett fantastiskt val. Kolla in det på Babble Dabble Do!

3. Popsicle stick barnhus

Barnhouse of Popsicle Sticks

Kom ihåg att jag sa att jag älskar hantverk som håller barnen upptagna medan du gör dem, men att du ockuperar dem senare också för att de kan leka med dem när de är klara? Denna ladugård är det perfekta exemplet! Dina barn kan ha en hel del leksaker av husdjur i plast och inte ha ett “hem” för dem, så istället för att spendera pengar på ett leksaksnamn, överväga att hjälpa dem att göra en prisvärd DIY-lada av ispinnar. . Du kan se mer information om Crayon Box Chronicles.

4. Räknar igelkott

Räknar igelkott

Försöker du hjälpa dina barn att lära sig räkna, lägga till eller skriva siffror? Ett av de bästa sätten att hålla barnen intresserade av att lära sig är att göra det roligt, vilket gör hantverk och DIY till den perfekta aktiviteten. Om du ber dem att hjälpa dig att skapa sina egna inlärningsverktyg och ha kul att göra det kommer de att känna sig mycket mindre skrämda när det gäller att använda dem för matematik. Den här lilla siffran igelkott är ett fantastiskt verktyg eftersom det är kul att göra, roligt att titta på och roligt att använda! Få hela handledningen om kraftfull moder.

5. Popsicle stick dockor med Washi-tejp

Glassstickfigurer med washi-tejp

Är din dotter eller son en liten fashionista med en bestämd framtid i design framöver? Få dem att börja skapa egna skräddarsydda kläder och stilar från grunden med dessa bedårande popsicle-stickdockor. Molly Moo Crafts visar dig hur du gör ansikten och glamourerar dem med roliga färger och washi-tejptryck.

6. Hembakade vävstolar

Hemlagade vävstolar med glasspinnar

Letar du alltid efter hantverk och taktila aktiviteter som gör att dina barn kan öva på sina fina motoriska färdigheter och kanske till och med få dem intresserade av att lära sig andra DIY-färdigheter som stickning och sömnad? Då är denna lilla Popsicle Stick and Thread Loom från Buggy and Buddy precis vad du behöver! Jag älskar tanken på att använda roliga färgade band i alla storlekar och texturer för att låsa fast mellan strängarna.

7. Fe-dörr med glasspinnar

Popsicle stick fe dörr

En av mina favorit saker med att skapa barn är att det gör att de kan göra nästan vad de vill. De obegränsade möjligheterna hjälper till att främja fantasin och göra dem fantastiska när de låtsas spela. Den här lilla popdörrens älvdörren är en av de sötaste idéerna vi har sett i hela vår sökning. Du kan sätta det mot ett träd i trädgården som Danya Banya gjorde här, eller mot en vägg i hennes hus som om älvor bodde där med sin familj!

8. Lekmatta med ispinnar

Lekmatta med ispinnar

Älskar dina barn att bygga saker men letar efter ett sätt att bära några leksaker på språng, eller tycker de inte brukar leka med sina block? Kanske vill du spåra en karta över din stad eller järnväg på golvet med ispinnar! Se hur Let’s Do Something Crafty innehöll några olika lekmatdesigner.

9. Barndjur med ispinnar

Popsicle stick ladugårdar

Hjälpte du dina barn att göra glasspinnaladan som vi nämnde tidigare, men allt som de nu vill är några popsicle-stickdjur? De är helt genomförbara och ganska lätta att göra! Hantverk av Amanda visar hur man gör dessa små krypor, men du kan anpassa dig till vilket djur du vill!

10. Popsicle stick word spacers

Popsicle stick word spacers

Hjälper du dina barn att lära sig skriva, men tycker att de har lite problem med att hålla orden jämnt fördelade? När jag var i dagis visade min lärare mig att bredden på en vanlig ispinne är det perfekta utrymmet att lägga mellan mina ord. Therapy Fun Zone håller med, men de rekommenderar naturligtvis också att dekorera pinnen för skojs skull.

11. Fotoram av glasspinnar

Popsicle stick fotoram

Popsicle stick bildramar är en klassiker av barns hantverk och ger bra gåvor för vänner, familj eller bara rumsdekor. Jag älskar hur den här lilla barnaktivitetsramen ser ut med extra strass!

12. Mors dagskort med ispinne och knapp

DIY Popsicle Stick and Button Card för mors dag

En av de bästa sakerna med ispinnar är att du kan bygga saker med dem, men de är också tillräckligt lätta för att hålla fast vid andra saker. Jag är ett stort fan av denna lilla Popsicle stick house-idé från Crafty Morning och jag är definitivt överens om att det skulle göra ett bedårande morsdagskort. Det är också ett utmärkt alternativ för mycket små barn som inte är redo att skriva sitt eget meddelande ännu, men ändå älskar att göra hantverk för mamma.

13. Popsicle stick glider

Glass Stick Glider

Dina barn fascineras av hur saker fungerar och börjar fråga om saker som modellflygplan, men är fortfarande lite för unga för snygga riktiga modellpaket? Se hur de gör med ett popsicle stickplan! Denna Jeddah Mom-design är en bra start eftersom den är enkel, men den kommer fortfarande att glida och den har till och med en propeller!

14. Alfabetets blommaträdgård

Alfabetet Flower Garden

Kanske är dina barn för unga för att ta hand om inomhusplanter, eller kanske någon i familjen är allergisk, men allt de kommer att prata om är blommor? Försök hjälpa dem att göra och “marinera” några popsicle stickblommor istället! Buggy and Buddy visar hur du dekorerar en blomma och planterar den i en riktig terrakottakruka fylld med kaffebönor.

15. Popsicle stick-bokmärken

Popsicle stick bokmärken

Är du eller någon du känner en ivrig läsare? Då gör det aldrig ont att ha ett trevligt sortiment av bokmärken för att göra det lite roligare att gå tillbaka till din berättelse varje gång du tar bort den! Molly Moo Crafts guidar dig genom processen att skapa ett sidklipp av de målade popsicle-stickhalvorna och de små prydnadssakerna eller pärlorna du vill anpassa din design med.