15 fantastiska rymdhantverk för barn

15 fantastiska rymdhantverk för barn

15 fantastiska rymdhantverk för barn

Barnen är det helt och hållet besatt av rymden och är en besatthet som verkar överskrida trender och generationer. Det var samma sak med oss ​​och vi kan säkert satsa att det skulle vara detsamma med våra barnbarn också! I det ögonblick som deras lärare började prata om stjärnor, planeter och solsystemet kom de springande hem och bad oss ​​hjälpa dem att skapa alla möjliga fantastiska saker med temat rymd.

Om dina barn gillar att lära sig om rymden lika mycket som våra, så är det bra 15 fantastiska DIY & hantverksidéer, mönster och handledning Det hjälper dig att hålla dem intresserade och upphetsade!

1. Mjuk färg sol

I vårt hem är alla hantverk som involverar målning en omedelbar träff eftersom våra barn är det mycket praktiska DIY-entusiaster. Ju mer förvirrande idén är, desto bättre verkar det för dem. Det är därför denna “mjuka färg” -idé från Fun in Pre-K1 blev en så framgångsrik hit med vår kull! Hans handledning visar hur man skapar kreativa former genom att spraya färg i en cirkel, placera plastfolie över den och smörja den under plasten under händerna. Om du använder två färger är effekten tvåfärgad tvätt som ser ut som krusande värme på solens yta.

2. Moon Sand Sensory Play Craft

På tal om hantverk som gör det möjligt för dina barn att komma igång och lite rörigt, har du någonsin gjort sandlek med dem? Om du inte har det, skulle vi säga att det äntligen är dags att prova! Vilken typ eller färg som helst av leksand är ett roligt eftermiddagsprojekt, men vi är särskilt intresserade av den här fantastiska “månsand” -versionen av Little Bins for Little Hands eftersom den är färgad och blank att se ut som vad vi helt tänker oss på marken. månens yta dyker upp. När vi gjorde den här var våra barn angelägna om att ta tag i deras astronaut och rymdtema-leksaker och låta dem kasta sig i sanden som en månlandning.

3. Jupiter sprudlande experiment

Har du någonsin gjort hemlagade badbomber? Då är du redan bekant med en del av processen att skapa dessa otroliga kolsyrade Jupiters som beskrivs i Fun-A-Day! Dessa är inte nödvändigtvis något du verkligen vill bada med, men reaktionen du får när du släpper dem i en skål med vatten är väldigt lik. Den reaktion som dina barn kommer att ge dig kommer antagligen att vara en total svindel. Våra barn älskade absolut hela processen att smutsa händerna för att göra “planeterna” Y att se dem bubbla.

4. Glödande mörka flygande tefat

Vi har känt hantverk med flygande tefat i flera år och har gjort dem flera gånger tidigare, både som barn och oss själva. Y med våra egna barn, men denna Arts Crackers-handledning är fantastisk eftersom den har en särskilt spännande twist. I stället för att bara föreslå att du dekorerar dina tefat med kritor, markörer eller penna kritor, visar de dig hur du får dem att lysa! Vi gjorde dessa och var redan imponerade av hur coola neondetaljerna såg ut innan vi tände på lamporna, men sedan lade vi cymbalerna under ett svart ljus och plötsligt var det en mycket svalare båt.

5. Främmande rymdskeppsmugg, skål och pompom

Om du gör flygande tefat med dina barn, vill du hellre hjälpa dem att skapa en version som har lite mer struktur? Gå den här gången efter papperskålarna istället för tallrikarna! Våra barn har alltid varit det enorm fans av att göra garnpom poms och vi känner inte ett enda barn som inte gillar att måla och bygga saker, så dessa roliga suddiga främmande rymdskepp är i grunden den perfekta kombinationen av hantverkstekniker. Kolla in dem mer detaljerat på Pink and Green Mama.

6. Handritade planetfångare

Om du ska göra hantverk med dina barn om något de lär sig i skolan, vill du hellre försöka göra det åtminstone delvis pedagogiskt snarare än att bara göra utlänningar (även om det är mycket roligt)? Så vi föreslår att du arbetar med planeter så att du kan hjälpa dem att lära sig och komma ihåg solsystemets ordning! Jag gillar verkligen denna söta handritade planetsolsystemsidé som beskrivs i Fun-A-Day för att du, förutom att lära dig i vilken ordning planeterna kretsar kring solen, kan slå upp och rita detaljerna om hur den ser ut. varje planet från rymden. för. Det är ett konstigt sött dekorationsprojekt också!

7. Galaxmodelleringslera

Funderar du fortfarande på hur mycket dina barn älskade att göra och leka med det mousserande månsandhantverket som vi visade dig tidigare på vår lista men eftersom du skapade den så nyligen letar du efter en idé som är lika praktisk men åtminstone en liten lite annorlunda? I så fall vi Säker Jag tycker att det här fantastiska receptet för galaxlek från The Imagination Tree är värt att kolla in! Visst, du kan köpa playdough i butiker, men du kanske inte hittar en helt svart färg i butikerna så enkelt och säkert Du hittar inte färdiggjord plasticine fylld med mousserande stjärnor som du ser på bilden!

8. DIY månstenar

Din favoritidé hittills har varit de bubblande planeterna som vi visade dig tidigare, men känner du dina barn tillräckligt bra för att veta att när de ser hur coola de är vill de göra mer av det? Så här är en annan idé för din DIY-arsenal! Lär dig, spela, föreställ dig guider dig genom processen att skapa en otroligt marmorerad “månsten” som innehåller många gnistrar. Spraya berget med vatten och, precis som planeterna, se hur det bubblar och löses upp.

9. Konst av marmorerade planeter

Var du ganska fascinerad av tanken på att göra en solplattad målning som vi visade dig tidigare, men dina barn är lite äldre och du tror att de hellre vill prova en målningsteknik som kräver lite mer uppmärksamhet på detaljer än just den tekniken? ? aning? Då kanske du föredrar att göra dessa marmorplaneter istället! De kan se lite snygga och komplicerade ut, men vi försäkrar dig att tekniken är ganska enkel på grund av hur imponerande marmoreringstekniken ser ut när du är klar. Ta reda på hur de görs mer detaljerat på I Heart Crafty Things.

10. DIY galaxburk

Är dina barn totalt glitterdyrkare som gärna gör i huvudsak alla hantverk som involverar glitter, särskilt om det är ljusa färger involverade? I så fall vi absolut Jag tycker att du bör ta en titt på hur Mom Dot Com gjorde dessa fantastiska galaxburkar! Förutom att vi är mycket roliga att göra, gillar vi verkligen dessa utrymmen, dessa shakers eftersom de fungerar som ett tyst tidsverktyg. Låt dina barn skaka burkarna när de är stressade eller upprörda och uppmuntra dem sedan att tyst titta på färger och gnistrar snurrar tills de slutar, vilket ger dem en tid att lugna ner från sina intensiva känslor. Det lär sig av mer än ett slag, allt på ett ställe!

11. DIY solsystem snöklot

Var du ganska fascinerad av tanken på en rymdtema, men inte säker på om dina barn verkligen behöver burkar av lugn? Kanske vill du hellre ha en version som innehåller vissa planeter eftersom dina barn är specifikt besatta av planeter snarare än bara den virvlande galaxen som helhet? Hur som helst tror vi att de kommer att bli ganska imponerade när jag hjälper dem att skapa en rumslig version av en snöboll som den här i Red Ted Art.

12. Stämplingssystem för solballonger

Funderar du fortfarande på hur vackra idéerna du har sett för målade solsystem, men tänker använda den här hantverkssessionen som en möjlighet att lära dina barn nya DIY-tekniker? Då kanske du vill visa dem ett nytt sätt att stämpla marmorfärg! Denna handledning från I Heart Arts and Crafts ger dig ett enklare alternativ till marmoreringstekniken som vi visade dig tidigare, så att dina barn kan doppa den rundade sidan av en ballong i ett virvlande färgschema och skriva ut på ett bakgrundsark som är har plaskat för att få det att se ut som stjärnor.

13. DIY-galaxslem

Letar du fortfarande efter mjuka och formbara DIY-idéer eftersom du vet vilka som dina barn gillar mest? Vi gillar dem också ganska mycket i vårt hus eftersom barn har kul att göra det Y fortsätt ha kul efteråt medan du spelar med det de gjorde. Denna galaxinspirerade DIY-slem från Sad till Happy Project är det perfekta exemplet på vad vi menar! Vi älskar djuplila Y det faktum att de blandade mer än en färg av glitter för att hålla saker intressanta.

14. Skepp med uppblåsta planeter

Som vi nämnde tidigare är målning det alltid kul att arbeta med. Det finns något ännu bättre med att arbeta med färg när den tar form och ger dig en 3D-struktur! Nu om du är van vid att skapa hantverk med barn, är du förmodligen redan bekant med de roliga möjligheterna som pufffärg erbjuder, men bara om det är en handledning för att skapa fantastiska planeter och till och med ett stjärnfylld solsystem i I Can. Lär min son.

15. Krita motstå rymdkonst

Krita-resistent färg är en av de tidlösa hantverkstekniker som har varit på mode sedan vi var barn och nu gör vi det igen med våra barn. Det bästa är att vi är lika imponerade varje gång vi gör det nu som när vi var yngre. Men om du aldrig har gjort en, här är en komplett guide för att göra en krita-resistent rymdfärg i The Crafting Chicks. De visar hur du ritar planeterna och stjärnorna du vill använda med färgade kritor på vitt papper, som täcker hela arket med svartvattenfärger när du är klar för att göra papperet mörkare, men låt planeterna visa sig genom vaxet medan du vaxar. motstår färg.