Almohadas tipo jersey de punto trenzado

15 DIY-projekt för att hålla dig varm

Kabelstickade tröskuddar

Det kan vara sommarhöjd just nu, men det är aldrig för tidigt att börja förbereda sig för kallt väder, speciellt om du bor på en plats som har hårda vintrar! DIY-entusiaster vet att det bästa sättet att slå förkylningen är att göra saker du gör själv, men ibland tar dessa projekt veckor eller månader att slutföra! Mellan ögonblick av sola och njuta av naturen, varför inte förbereda något för att skydda dig mot kyla de närmaste månaderna?

Kolla in dessa 15 fantastiska DIY-projekt som kommer att hålla dig trevlig och toasty!

1. DIY flanell filt

DIY flanellkast

Lets Go Sunning erbjuder ett enkelt och rakt mönster för att sy dig en varm, mjuk flanell och fleecefilt. Du kan använda tyg i vilket mönster som helst, men det finns något med rutigt som bara säger “mysigt”!

2. Faux molnmatta i fårskinn

Faux molnmatta i fårskinn

Älskar du tanken på att smyga tårna i den mjukaste, varmaste mattan du kan tänka dig, men kan inte låta dig köpa en riktig päls? Oroa dig inte, Lifeflix har en lösning för dig! Dessa bedårande DIY-molnmattor är gjorda av fuskpäls av hög kvalitet som känns lika varm och mjuk som den riktiga saken.

3. Varma och håriga avföring

DIY varma pälsiga avföring

Om du älskar tanken på att arbeta med fuskpäls för att dra nytta av dess värme utan att ha ett moraliskt dilemma, kolla också in denna pall med fuskpäls! Prata om en varm plats på en kall vinternatt. Få en fullständig handledning om hur du gör det på The Kitchy Kitchen.

4. Hemmagjord värmepanna fylld med ris

DIY risfylld värmepanna

Risfyllda värmekuddar är verkligen hjälpsamma när som helst på året eftersom de kan hjälpa till att lindra trånga muskler eller ömma skador, men de är särskilt välkomna under perioder med extremt kallt väder! Tack vare denna handledning från Bloglovin ‘kan du skapa din egen nu!

5. Varm och färgstark pompommatta

Varm och färgglad matta med pomponger

Tjocka mattor och golvmattor är viktiga på vintern om du inte har heltäckningsmattor. Den här galna färgglada pom pom designen är inte bara en helt fantastisk look. Det är också praktiskt för kalla klimat! Se hur det görs på Conversation Pieces!

6. Kudde i fuskpäls

Kudde i fuskpäls

Har du fortfarande inte kommit över tanken på mjuk och varm fuskpäls? Gör dig själv något du också kan snuggle med, istället för bara mattor och möbler! Denna ultramjuka kudde håller dig lite varmare än vanligt. Kolla in stegen och detaljerna för att göra det på Bloglovin ‘.

7. DIY ananas eld tändare

DIY ananas eld tändare

Bor du i ett hus med en vacker öppen spis i huvudrummet och bredvid vilken du älskar att läka på kalla vinternätter? Då är dessa små ananasbrunnar den perfekta saken att fylla på! Kanske är din vän den som har eld? Ge istället dessa som en liten julklapp. Hur som helst kan du se hur de tillverkas i något turkos.

8. DIY Draft Blocker

DIY Draft Blocker

Ibland, oavsett hur hårt du försöker hålla dörrar och fönster stängda för att bevara värmen, tar en luftström sig fortfarande under närmaste dörrspricka. Du kan fixa detta genom att göra dig själv till en lång, tjock radergummiblockerare, som den här från Fall for DIY.

9. Vinterkruka på låg värme

Vinterkokare

Om du aldrig har hört talas om en simmerpanna, missar du det! Plocka upp dina favoritdoftingredienser, som citrus, äpple och kanel, och samla dem i en kruka. Koka dem i varmt vatten på kallare dagar, inte bara för att värma upp platsen med elementets värme utan också för att fylla den med en utsökt helt naturlig jullukt! How Sweet Eats visar hur det är gjort.

10. Bekväm och enkel stickad filt

Bekväm och enkel stickad filt

Är du en början stickare som trodde att du inte hade förmågan att sticka en mysig filt för vintern? Tja, med superlätta mönster som detta skulle vi vara villiga att satsa på att du verkligen kan! Att använda stort, tjockt garn, som det som används i Big Box Detox här, är ett bra sätt att få projektet att gå snabbare och förbli varmare när det är klart.

11. Orange Peel Fire Starters

Orange Peel Fire Starters

Gillar du tanken på ett eldstartpaket, men föredrar något som lämnar en unik doft i luften snarare än att bara lukta som en vanlig eld? Du måste helt enkelt prova den här apelsinskalbranden från Little Eco Footprints! Inte bara skapar du en trevligare vinterbrandupplevelse, du hjälper också miljön genom att använda något som annars skulle ha gått till spillo. Dessa tändare gör också stora gåvor!

12. Virkad t-shirtgarnmatta

Virkad t-shirtgarnmatta

Älskar du tanken på att ha en mysig matta på golvet för att hålla fötterna borta från den kalla marken i vinter, men de du hittills har sett har inte fått ögonen ännu? Här är ett annat alternativ för virkade entusiaster, för alla fall! Kolla in det enkla mönstret i My World of Wool.

13. Kabel-stickade jersey kuddar

Flätade Jersey kuddar

Create, Craft, Love visar hur du bär gamla tröjor som du inte längre bär utan att bli av med dem. Det här är bra nyheter, för det betyder att du kommer att ha fler fluffiga kuddar att snuggas in och hålla dig bekväm på de kallare nätterna nästa säsong. Upcycling är också ett plus hela tiden!

14. Sömlösa strumpor tofflor

Sömlösa strumpor tofflor

Ingenting räddar dagen på vintern som ett bra par tofflor eller tofflor. Visste du att du fortfarande kan göra ett bra par bottenfodrade tofflor som inte glider över golvet även om du inte syr? Martha Stewart visar hur de är gjorda!

15. DIY handvärmare

DIY handvärmare

Har du någonsin köpt dessa små apotek för handuppvärmning för att glida in i dina handskar eller stövlar medan du njuter av det svala vädret ute på vintern? Tja nu kan du spara på kostnaden för dem genom att göra dina egna varmare förpackningar. Raeanne Kelly har den fullständiga guiden för dig.