Puesto de comida para perros doble diy 15 puestos de comida para perros DIY hechos desde cero

15 DIY hundmatstallar gjorda av repor

Dubbel diy hundmatställ 15 DIY hundmatställ gjord av Scratch

När det gäller att se till att våra hundar är väl matade och välskötta kommer vi att göra nästan vad som helst. Även om det innebär att göra den perfekta möbeln för att förbättra deras liv med våra egna händer, det är vad som krävs! Vi tycker att det att göra saker för våra husdjur är ett ganska litet pris att betala för all kärlek, tillgivenhet och stöd som de otvivelaktigt ger oss varje dag.

Så när vår äldre hund började ha problem med att böja sig så mycket att äta och dricka vatten vid måltiderna tack vare sin artrit, bestämde vi oss för att det var dags att skaffa honom ett matställ. Inte bara hoppades vi att en sådan sak skulle lindra lite av färgen på dina leder genom att kräva att du böjer dig och håller positionen lite längre eftersom maten skulle vara där på din naturliga nivå, men vi var också övertygade om att det skulle orsaka mindre rörigt ätande per hela golvet för oss att rengöra, eftersom han inte skulle behöva äta i en så besvärlig vinkel.

Nu vi do Jag förstår att vi helt enkelt kunde ha köpt en hundmatställ i vårt lokala husdjur eller varuhus, men vad är det som är så kul med det? Vi är alltid mycket mer nöjda med hur saker ser ut. Y de fungerar när vi har kunnat göra dem själva snarare än att bara göra ett köp. Det är därför vi letat efter de bästa kvalitetshandledningarna för hundmat som vi kunde hitta på internet nyligen. I själva verket var vi ganska nöjda med antalet mönster och handledning som vi hittade och kunde inte låta bli att dela några av våra favoriter för andra människor med samma behov att granska också.

Ta en titt på den här listan över de 15 bästa hemlagade skålbänkarna, utfodringsstationerna och hundmatställen vi hittade i vår sökning!

1. Återvunnen skålhållare av trä

DIY dubbel hundmatställ 15 DIY hundmatställ gjord från grunden

Om du, som många andra, tycker att en bit av återvunnet trä verkligen passar din smak och det heminredningsschema som du själv har byggt, misstänker vi att du kunde komma överens med det här stycket från The Daily. DIYer. Inte bara ger de dig en uppfattning om var och hur de faktiskt återvunnit träet de använde (som faktiskt återanvänds autentiskt, och de märkte inte bara det för en modetutorial), Y de visar dig hur du bygger den här lilla standen steg för steg.

2. Personlig träskålhållare för små valpar

DIy Dog Food Bowl Holder in Red 15 Hundmathållare tillverkade av rep

Är du ganska fascinerad av hela konceptet med en hundmatskål, men är du också helt medveten om att din lilla valp är mycket mindre eller åtminstone kortare på benen än de hundar du ofta ser fästen gjorda? Kanske är det därför du försöker skapa en anpassad i första hand; de i butikerna kan vara ganska höga, enligt vad vi har sett. Hur som helst, Säker Föreslå att du tittar på den lite förändrade designen som hittades på PuppyFoodie och skapad av Remodelaholic som visar hur du gör en träskål från grunden, med mått som avsiktligt mäts så att mindre hundar bekvämt kan äta.

3. Hundmatningsstation med främre förvaring

Om du ska bygga en utfodringsstation för din hund, börjar du också känna att det skulle vara mycket användbart att ha en plats att förvara mat i närheten? Tja, om vi sa till dig att det faktiskt är ganska enkelt att bygga en plats för att lagra mat? i foten står på plats? Det är precis vad denna This Old House-handledning är här för att visa dig hur du gör, med en gångjärnsdörr för att komma åt utrymmet under toppen där skålarna är placerade. Detta låser också maten så att nyfikna valpar inte i hemlighet kan äta.

4. Enkel hundskålhållare

Är du lite nyare i konstruktions- och träbearbetningsspelet, så letar du efter något som ligger i den enklare änden av spektrumet när det gäller skicklighetsnivå? I så fall tror vi att du kan komma lite bättre överens med något som denna enkla och strömlinjeformade hundskål som beskrivs i detalj tack vare Ugly Duckling House. Dess instruktioner och design är okomplicerad och okomplicerad, men slutresultatet är ganska sött, särskilt med en färgfärg.

5. Stor hundskål med låda

Vi fick verkligen din uppmärksamhet bäst hittills med hela denna idé om ett hundmatställ som också har en matlagringsenhet, men är du övertygad om att dina håriga vänner kunde öppna en gångjärnslåda och gå in där när du är? tittar på? Då kanske du har mer tur med den här lådversionen av samma idé från DIY Creators! Det är lätt för dig att öppna men svårt för hundarna att komma in, och det håller maten nära till hands samtidigt som du håller skålarna i perfekt höjd för större, högre hundar än någon av de mönster du hittills har sett.

6. Rustikinspirerad träskålstativ

Om du fortfarande gillar den slitna och återvunna träidén, men letar efter något enhetligt. plus Rustik än allt vi har visat dig hittills, här är en annan handledning (med tips för återvinning av trä) från Shanty 2 Chic. De visar hur man gör ett skålställ som är ganska grundläggande på ett härligt sätt, samt hur man mäter höjden efter din hunds behov. Det är den perfekta biten för att passa ett elegant rustikt hem och en medelstor hund.

7. Skålbänk upphöjd från grunden

Är du någon som redan har lite erfarenhet av snickeri, vet hur man arbetar med sina egna verktyg och inte viker bort från en utmaning? Nåväl det här nästa stycket från Workshop Addict är inte Verkligen mycket utmanande med din typ av kunskap, men är en som är lite mer grundad på rätt träbearbetningsteknik än några av de andra, vilket kan göra det till det bästa alternativet för dig också.

8. Liten, enkelmålad skålbänk

Om du har bläddrat i vår lista i hopp om att hitta något tillverkat med något mer prisvärda material, här är den perfekta design- och instruktionsuppsättningen! Centsational Style visar dig hur du gör ett litet skålställ i bänkstil med minimala snitt och trä som är billigt att köpa, men inte billigt i hållbarhet eller kvalitet. De ger dig också massor av tips för att måla trä för att se till att din färg och täckning i slutändan är fin och slät.

9. Hund eller katt höjd skålställ

Nu när vi har fått dig att tänka på hur bra utfodringsbåset skulle vara för dina hundar, är du också nyfiken på att dina katter kan dra nytta av att använda en också? Sedan har Making Stuff dig täckt! De visar dig hur du gör en liten skål i olika storlekar, vilket ger dig ännu mindre dimensioner än någon av de andra växterna eller självstudierna du hittills har sett för att redogöra för mycket mindre hundar och till och med katter också.

10. DIY hundstolar

Är du den typ av DIY-entusiast som verkligen gillar okonventionella och tydligt återvunna idéer eftersom du älskar second hand eller gårdsförsäljning och tror att det att ge dessa saker ett nytt liv ger ditt hem karaktär? ? Tja, speciellt om du har några trämöbler som kan behöva bytas, tror vi att du ska att avguda Det överraskande enkla sättet DIY Village visar hur du gör dessa hundstolar där skålen placeras direkt på sätet. Dessa är uppenbarligen bättre för lite högre hundar (om du inte har barnstolar, vilket också skulle fungera bra).

11. Trästativ med valpens namn

Bortsett från att lära dig att bygga en grundläggande stativ, letar du också efter en handledning som har några tips och inspiration som hjälper dig att dekorera och klä upp din matstation lite? Titta sedan på det här bedårande trästället på Pinspired to DIY! De visar dig inte bara hur man gör stativet från grunden, utan också hur man gör några träbokstäver, vilket är en färdighet som du också kan använda någon annanstans i ditt hem.

12. Träpallförvaring och matställ

Om vi ​​fortfarande har din uppmärksamhet med den återvunna träidén, men inte har kommit till nischhörnan hos den estetik som du gillar bäst, här är en handledning för palettvedälskare! Handgjorda på Half Street visar hur du gör ett hundmatställ, komplett med matförvaring under, som är tillverkad av äkta återvunnen pallträ. De visar till och med hur de samlades och förbättrade träets ursprungliga skick utan att förlora sin charm innan du börjar.

13. Hundskål med upp och ner låda

Du är verkligen inte En person som har någon form av träbearbetningsupplevelse men inte kan låta bli att känna att de fortfarande vill göra något med en rustik chic charm? Då kommer du att älska hur Animal Wised gjorde det genom att vända en gammal (men stabil) trälåda upp och ner och snurra det där på ett hundställ! Det är enkelt men ändå tillfredsställande och deras handledning visar alla steg de tog för att göra något bra av något som annars inte användes.

14. Upphöjt hundskålstativ med återvunnen planter

Letar fortfarande efter hundskålhållare som hjälper dig att göra saker lite enklare för dig mycket stor eller lång hund men du har inte sett någonting i rätt storlek än Y Också tillräckligt enkelt för att du ska kunna dra igång? Då kanske den här återanvända lilla genien från DIY för husägare fungerar för dig! De visar hur de skapade en upphöjd skål av en gammal blomkruka som var i en bra och tillgänglig höjd för din fantastiska fyrbenta vän.

15.Automatisk lätt att fylla vatten skål station

Naturligtvis hund mat Skålar är inte den enda typen av skålar du kan göra står för! Den här senaste designen från Instructables kan göras mycket nära marken precis som det ses här, eller det anpassar sig mycket enkelt för att sitta på ett stativ som du hittills har sett. Den här gången är det verkliga koncentratet dock i ett tillbehör som du kommer att göra runt behållaren som visar hur du använder en tom 2-liters plastflaska för att lagra extra vatten som långsamt fylls på i behållaren när din hund använder den. dränera och håll dem hydratiserade längre även om du måste gå ut under dagen. Vattentrycket förhindrar att det överflödar och vi älskar hur lätt det är att göra något så imponerande och användbart.

Känner du till en annan entusiastisk och mycket skicklig hundägare som har funderat på att starta sin egen hundmatstand, men som kan använda lite mer vägledning i processen? Dela det här inlägget med dem så att de har alla möjliga mönster, instruktioner och typer av idéer att välja mellan och hjälpa dem på vägen!