Las mejores marcas de maquillaje natural

15 bästa naturliga och organiska sminkmärken du borde veta om

De bästa naturliga sminkmärkena

De bästa naturliga sminkmärkena

De senaste åren har ekologiska produkter blivit allt populärare. Oavsett om det är mat, hudvård eller smink, är konsumenterna alltmer oroliga för vad de bär och för sina kroppar. Ditching otäcka kemikalier och ersätta dem med naturliga godsaker är den nya trenden och varumärken tar märke. För inte så länge sedan var det svårt att hitta till och med en handfull ekologiska kosmetiska produkter, men idag finns det många att välja mellan. Allt du behöver veta är var du ska leta, och du kommer snart att känna till de bästa naturliga och organiska sminkmärkena som finns tillgängliga.

RELATERAD: 30 bästa sminkmärken som varje kvinna borde veta om

RELATERAD: Topp 10 veganska sminkmärken för djurälskare

1. W3ll People

Grundades av en elit stylist, kosmetisk hudläkare och trädkramare entreprenör, W3ll People är ett varumärke fullt av erfarenhet, kunskap och engagemang. Perfekt för kvinnor som älskar både ett “naturligt” makeuputseende och naturliga ingredienser. W3ll People erbjuder smickrande formler gjorda med rika, hudälskande ämnen.

KÖP W3ll People

W3ll People Organic Makeup

2. Inika

När det gäller naturlig smink har Inika blivit en världsmakt. Det certifierade ekologiska varumärket är vinnaren av flera kosmetiska utmärkelser och bevisar konsekvent att det inte finns något behov av att kompromissa med kvalitet när man väljer naturligt.

KÖP Inika Organic

Inika Organic Makeup

3. ILIA Beauty

Varje produkt från det etiska och hållbara varumärket, ILIA är fylld med certifierade organiska botaniska ämnen för att ge näring och föryngra huden. Medan varje smink som erbjuds är högkvalitativt och hudvänligt, är varumärkets fleranvändningspinnar och tonade läppbalsam den enda anledningen att köpa den här fantastiska etiketten.

KÖP ILIA Beauty

ILIA Beauty Organic Makeup

4. 100% ren

100% Pure är ett varumärke med ett uppdrag att skapa de hälsosammaste kosmetika med ingredienser av högsta kvalitet. Förpackade med näringstäta ingredienser kommer varumärkets organiska produkter att täcka fläckar samtidigt som de förbättrar hälsan hos din hud. Handla utbudet inte bara för dess färgade fruktmakeup, utan också för hudvård och hårvård.

KÖP 100% ren

100% ren organisk smink

5. Tata Harper

Tata Harper är 100% naturlig och giftfri, etiketten är stolt över att skilja sig från andra skönhetsmärken. Till skillnad från de många kemiskt laddade kosmetika som finns idag, utvecklas detta märkes hudvård och sminkprodukter med avancerad teknik och organiska ingredienser.

BUTIK Tata Harper

Tata Harper Organic Makeup

6. Jane Iredale

Jane Iredale, som är mest känd för sina multifunktionella pulver, är ett skönhetsmärke som gör att kunderna ser bra ut och mår bra. Även om varumärkets mineralprodukter inte kan betraktas som ekologiska eftersom de inte härrör från växter, är de helt naturliga.

BUTIK Jane Iredale

Organisk Jane Iredale Makeup

7. Dr. Hauschka

Dr. Hauschka och hans moderbolag, WALA, har varit pionjärer inom naturlig hudvård sedan 1935. Idag erbjuder varumärket ett utbud av naturliga och organiska kosmetika, inklusive en exceptionell makeupkollektion.

KÖP Dr. Hauschka

Dr. Hauschka Organic Makeup

8. Organisk ångskönhet

Vapor Organic Beauty blandar gränserna mellan hudvård och smink och erbjuder högpresterande produkter med exceptionellt rena ingredienser. Det prisbelönta varumärket har till och med utvecklat en kultföljd tack vare Fine Art Infused Color och eftertraktade multifunktionella produkter.

KÖP Vapor Organic Beauty

Organic Steam Beauty Makeup

9. Gabriel Cosmetics

Vegan, grymhet, glutenfri och naturlig, Gabriel Cosmetics markerar alla lådor. Varumärket, som är ledande inom organisk skönhet, erbjuder också fantastiska hudvårdsprodukter för vuxna, tvålar och schampon för barn.

BUTIK Gabriel Cosmetics

Organisk smink Gabriel Cosmetics

10. Växtätande växter

Herbivore Botanicals erbjuder så mycket mer än snygga förpackningar. Kosmetikföretagets produkter är tillverkade med etiskt framställda naturliga ingredienser, liksom många certifierade ekologiska ingredienser. Även om du inte hittar din korrigering av färgmakeup här, hittar du fantastiska hudvårdsprodukter, läppbalsam och mer.

KÖP Herbivore Botanicals

Herbivore Botanicals Organic Makeup

11. RMS Beauty

RMS Beauty är ett viktigt namn att känna till i världen av naturlig och organisk kosmetika. Det uppskattade varumärket är stolt över att använda ingredienser som inte bara är giftfria utan också läker och ger näring åt huden. Du kan förvänta dig rena produkter med lysande ytor när du bär detta sminkmärke.

KÖP RMS Beauty

RMS Beauty Organic Makeup

12. Kjær Weis

Efter att ha upptäckt att befintliga organiska sminkprodukter inte kunde uppnå samma resultat som deras traditionella kemikaliefyllda motsvarigheter skapade makeupartisten Kirsten Kjaer Weis sin egen etikett. Varumärket erbjuder nu skönhetsälskare högpresterande färgkosmetika gjorda med de bästa naturliga och organiska ingredienserna.

KÖP Kjær Weis

Kjaer Weis Organic Makeup

13. Nu Evolution

Nu Evolution är skapat för skräpfria skönhetsjunkies och är naturligt och elegant. Tack vare dess innovativa formler och sitt engagemang för att sätta människor före vinst, erbjuder varumärket användarna ett fantastiskt sminkalternativ utan några hälsorisker.

KÖP Nu Evolution

Nu Evolution Organic Makeup

14. Organisk Zuii

Zuiiprodukter är inte bara ekologiska, de är också tillverkade av blommor i Australien. Det unika konceptet innebär att varumärkets produkter inkluderar ekologiska och näringsrika rosenblad, jasmin och kamomill, bland andra ingredienser.

KÖP Zuii Organic

Zuii organisk smink

15. Afterglow Cosmetics

Afterglow mineral makeup-märke använder certifierade organiska ingredienser när det är möjligt och undviker syntetiska färgämnen, parabener och irriterande ämnen som vismutoxiklorid. Varumärkets säkra produkter är också av mycket hög kvalitet, med dess concealers och pulver som favoriter bland användarna.

KÖP Afterglow Cosmetics

Afterglow Cosmetics Organic Beauty

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Prenumerera på vår e-postlista och få häftiga saker och uppdateringar levererade till din e-postkorg.

Tack för att du prenumererar.

Något gick fel.