estadisticas web Skip to content

15 artiklar varje sororityflicka har (eller borde!)

College mode

Greek Gear Custom Guild ryggsäck

Om du ska gå med i en sällskap kan du undra vad du ska planera att köpa när du hittar den perfekta sällskapen för dig.

Eller om du redan är i en sällskap kan du undra vad som är några av de roliga sakerna du kan köpa för att representera din sällskap.

Oroa dig inte för det här inlägget visar alla saker som alla flickor i sällskapet äger!

{RELATERAD POST: De 17 Guild Rush Essentials du behöver för att överleva rekrytering}

1. Guild ryggsäck

Greek Gear Custom Guild ryggsäck

På min skola är en av de viktigaste sakerna som alla sororityflickor har en ryggsäck med hennes sorority-bokstäver. Jag ser dem över hela campus.

Vill du ha din egen? Den här guildryggsäcken är perfekt eftersom den är anpassningsbar, så du kan välja en som passar guilden du befinner dig i.

Dessutom kan du välja mellan en mängd olika ryggsäckfärger och broderade bokstäver så att du kan visa upp en del av din personlighet! Då är du redo att packa din väska med våra favoritryggsäckar.

2. Guildhatt

Något grekisk Custom Sorority Hat

Ett annat objekt som alla sorority-tjejer har är en sorority-hatt.

Denna anpassningsbara sällskapshatt är ett måste eftersom det låter dig välja din sällskap och den färg du vill att hatten och bokstäverna ska vara.

Att ha hatt är särskilt viktigt om du går till lektioner eller deltar i utomhusevenemang för att undvika att få solen i ansiktet. (Bär alltid SPF också!) Det är ett så sött sätt att representera din sällskap.

3. Sorority linne

Något grekisk skräddarsydd linne

En sorority-skjorta är ett annat måste som en sorority-flicka.

Den här anpassningsbara tröjan är perfekt för dem som går i skolan i varmare klimat eftersom det håller dig sval samtidigt som du ser till att du har en söt outfit.

Denna linne kommer i en mängd olika färger som du kan välja mellan och kan skrivas ut med alla sororitetsbokstäver.

4. Planerare

Det är viktigt att ha en planerare som en sorority-flicka också!

Att vara i en sorority måste du se till att hålla reda på alla skolans saker du behöver göra; det är ett faktum att att vara i en sällskap kommer att göra ditt liv mer upptagen.

Denna 2020-planerare är perfekt eftersom du kan hålla reda på alla saker du behöver för att få gjort samtidigt som du har en planerare som är estetiskt tilltalande.

5. Väggkalender

Detta är i samma riktning som schemaläggaren. När du är i en sällskap kommer massor av händelser att läggas till i din kalender.

För att hålla reda på alla dina sällskapshändelser är den här väggkalendern 2020 fantastisk eftersom den hjälper dig att se till att du inte missar några av dina evenemang och samtidigt lägga till lite söt inredning i ditt rum.

6. Sorority halsband

Personligt Sorority Halsband från Birthstone Design

Ett sorority-halsband är också något som alla sorority-tjejer borde ha.

Detta anpassningsbara sorority-halsband är perfekt eftersom det finns i flera olika längder och du kan välja vilket material du vill att det ska vara av.

Det kan också registreras med vilken sororitetsbrev som helst, så du behöver inte oroa dig för att hitta en med din specifika sorority.

Detta är ett fantastiskt stycke att lägga till i din smyckesamling samtidigt som du representerar dina systrar.

7. Stora och små skjortor

När du är i en sällskap är avslöjandet stora och små en av de mest spännande händelserna.

Därför har alla flickor i sällskapet söta t-shirts för att visa vem som är deras stora eller deras lilla.

Dessa stora och små avslöjande utslagsplatser är några av mina favoriter tillgängliga online eftersom de har en så söt och rolig design. Dessutom kan du till och med få en t-shirt om du har en Ggbig!

8. Fotodisplay

En annan sak som alla sororityflickor har är en fotovisning för alla bilder du tar när du är i en sorority.

Denna skrivbordsfotovisning är perfekt för alla sorority-rum eftersom du kan lägga till flera bilder i den och enkelt kunna ändra dem när du tar nya.

Det är också en söt dekor för ditt skrivbord i ditt rum.

9. Gobeläng av broderskap

Ett annat sött sätt att representera ditt broderskap är genom en anpassad vägghängning.

Detta anpassningsbara sorority-gobeläng är perfekt eftersom du kan hitta det med din sorority-bokstäver och det är tillräckligt stort för att sticka ut i ditt rum.

Dessutom kommer blommönster att lägga till en fin dekoration på väggarna i ditt rum.

10. Guild Hoodie

Greek Gear Custom Guild Hoodie

Varje flicka i sällskapet äger också minst en tröja med sina sororitetsbokstäver.

Den här anpassningsbara tröjan är ett fantastiskt alternativ till typiska tröjor eftersom du kan anpassa allt, och jag menar allt. Det finns 18 färgalternativ till att börja med

Dessutom kan de broderade bokstäverna till och med anpassas med söta mönster för att göra din tröja ännu roligare. Jag älskar särskilt den ströda munkdesignen på toppen, hur söt!

11. Sorority tygväska

Greek Gear Custom Sisterhood tygväska

En sorority-väska är ett annat föremål som alla sorority-tjejer borde ha eftersom det är ett roligt sätt att representera din sorority och samtidigt se till att du har en väska som passar alla dina föremål. (Och du vet att vi gillar att ha många saker i våra väskor.)

Denna anpassningsbara sorority-totepåse är perfekt för att matcha vilken stil som helst – du kan välja den bokstäver du behöver och välja mellan olika färger för påsen och bokstäverna. Dessutom är denna väska duk så den är supertålig och kommer att hålla länge.

12. Anpassningsbar regnrock

Något grekisk anpassad sorority vattentät jacka

Alla sällskapstjejer i regnigt väder måste ha en regnrock med sina sällskapstexter.

Denna anpassningsbara regnrock är perfekt för att du kan lägga till alla sororitetsbokstäver du behöver och den rosa guldfärgen är ett sätt att se snygg ut även i regnet.

13. Guildarmband

Personalized Brotherhood Armband från Birthstone Design

Ett sorority-armband är ett annat roligt sätt att representera din sorority genom din smyckesamling.

Detta anpassningsbara sorority-armband är så bedårande. Den är minimalistisk och söt, men ändå super chic – den kan bäras var som helst.

Det här armbandet är också bra eftersom du kan välja vilket material du vill göra armbandet från, samt storlek på armbandet.

14. Anpassningsbar vattenflaska

Rabatterade koppar anpassade vattenflaskor

Vi har granskat fördelarna med återanvändbara vattenflaskor en miljon gånger, så vi sparar dig här. Det räcker att säga att du behöver en av dessa!

De flesta sorority-tjejer har en återanvändbar vattenflaska, helst med deras sorority-bokstäver.

Om du inte har någon av dessa, älskar jag den här anpassningsbara vattenflaskan för att du kan lägga till någon sorority-bokstäver du vill ha, och som med många andra produkter på denna webbplats kan du anpassa färgen på flaskan och bokstäverna.

Den här vattenflaskan är också perfekt eftersom storleken är perfekt – den kommer att passa i vilken ryggsäck eller handväska du tar med dig.

15. Sorority-klistermärken

Campus Classics Custom Sorority-klistermärken

De flesta sorority-tjejerna har också klistermärken för att dekorera sina tillhörigheter med sina sorority-bokstäver.

Dessa klistermärken används ofta för att dekorera saker som bärbara datorer, vattenflaskor, telefonväskor etc.

Dessa anpassningsbara sorority-klistermärken är ett super sött alternativ eftersom du kan hitta dem med din sorority-bokstäver och de kommer med flera söta klistermärken för att lägga till en rolig design till någon av dina tillhörigheter eftersom de representerar din sorority!

Vilka produkter tänker du köpa?

Vilka produkter behöver du? Vilka är dina favoriter?