14 fantastiska projekt med lådor

14 fantastiska projekt med lådor

14 fantastiska projekt med lådor

Vi har nyligen befunnit oss i äkta rustik chic när det gäller DIY och heminredning. Om den bärs på ett sätt som kan göras så att den ser tillbaka i stil, kommer du förmodligen att hitta den någonstans i vårt hus efter att den har designats och återanvänds. Vårt absolut Favorit Du måste dock arbeta med en gammal trälåda. Deras form och struktur gör dem så mångsidiga att vi känner att vi aldrig kommer att få slut på saker att bygga med lådor och vi fortsätter att leta efter fler handledning för att skapa mer funktionella och fashionabla heminredningslösningar.

Titta här 15 fantastiska hemgjorda låddesigner som kommer att bidra till din estetik Y tillgodose någon form av hushållsbehov!

1. Leksakshyllor med ljust målade trälådor

Dina tidskrifter är inte det enda lådorna är bra att förvara! Vi absolut att avguda The waySmart Schoolhouse byggde en komplett bokhylla för ditt barns lekrum ur enkla lådor eftersom det är en prisvärd idé som tål slitage hos barn. Vi kan inte heller glömma hur söta pastellmålade lådor ser ut så här!

2. Återvunnen sängram i trä med förvaringslåda

Är du riktigt duktig på träbearbetning även utanför din lådtillverkningsobsession, så du kanske inte skäms bort från att ta på dig en större utmaning när det gäller trä? Sedan när du är redo för ett rustikt uttalande, tycker vi definitivt att du bör kolla in den här fantastiska sängramsidén från Bob Vila. Som du kanske redan har gissat är vår favoritdel i stilen helt klart lådförvaringen under madrassen.

3. Flaskställ av trä

Att lägga till ett enkelt strukturerat X i en låda och vända den på sidan är ett av de enklaste sätten att göra ett hemlagat vinställ vi har sett … och vi älskar det! Att placera trähyllorna inuti bryter upp utrymmet på ett sätt som verkligen håller vinflaskorna på plats så att de inte rullar och går sönder när du skjuter ut en för att dricka den. Se hur det görs på My Anything and Everything. Du kan måla din valfri färg!

4. Glada DIY-leksakslådor

Du kanske älskar tanken på att använda lådor som förvaring i barnens lekrum, men den del av det konceptet som du kanske gillade mest var det faktum att lådorna målades i glada barnvänliga färger innan de staplades upp. med leksaker. Så vi trodde att du kunde vara Söt intresserad av dessa bedårande och glada leksaker skapade av A Bubbly Life. Att se ett lyckligt, leende ansikte på varje låda kommer att uppmuntra dina barn att plocka upp sina saker och verkligen använda sig av lådor för att lagra dina saker.

5. Prisvärd rustik nattduksbord

En av de bästa delarna med att arbeta med lådor är att du bokstavligen kan skapa helt nya möbler bara genom att stapla lådorna ovanpå varandra. Ja verkligen är så enkelt. Simply Real Style visar hur de skapade ett staplat nattduksbord som också enkelt kan förvaras genom att vrida lådorna på sidan och stapla dem i längden. Det är det perfekta stället att lägga alla böcker du planerar att läsa innan sängen!

6. Trevlig låda med nycklar

Älskar tanken på att använda sidolådor som hyllor, men vill du hellre att de ska ställas högre upp på väggen där du kan nå dem lättare än att hålla dina saker så låga till marken? Då kanske den här Kammys Korner Key Hanger and Entry Shelf är mer din stil! Hans handledning visar hur enkelt det kan vara att montera en låda på din vägg på ett robust och säkert sätt.

7. Förvaring av badhanddukar

Om det någonsin fanns ett rum i huset som vi älskar en bra rustik och elegant estetik, är det badrummet. Vi tycker att det är snyggt och tröstande på ett funktionellt sätt, och den här handdukstångsidén från Compare My Move är inget undantag från det! Inte bara kan du förvara extra handdukar eller mjukpapper i lådorna, men du kan också stapla saker på ovansidan för lite extra förvaring.

8. Hyllor för lådgavel

Vi har redan visat dig en lådbäddsdesign, men den var lite tyngre i träbearbetning än många andra. Om du älskade konceptet men letar efter något som liknar något, kolla in den här lådhylla huvudgavelidén från East Coast Creative! Du behöver verkligen aldrig oroa dig för att ha tillräckligt med ytor för att sätta tillbaka dina böcker, vävnader, glas eller vattenflaskor när du gör dig redo för sängen.

9. Soffbord med lutande låda

Om du inte har märkt det nu finns det nästan otaliga sätt att använda rustika trälådor som har lutat åt sidan. Det finns så många konfigurationer för vilka tvåhyllestrukturen kan användas att den skapar lutningen! Det här soffbordet, tillverkat av flera lådor lutade på sidorna och gled ihop i mitten för att skapa en bredare toppyta, kan bara vara en av våra favoritidéer hittills. Se hur det skapades på My Anything and Everything.

10. Kassaskåp

Du kanske skrämdes av mängden snickeri som är involverad i att skapa sängramar, men du bryr dig inte riktigt om lite praktiskt arbete, så länge det är enkelt. Börja kanske med ett projekt som dessa trälådsbänkar! Vi älskar idén att sätta något liknande den här Hometalk-bänken i främre lobbyn så att människor har en plats att sitta medan de tar på sig skorna, men också en plats att ta på sig skorna när de tar av dem.

11. Enkelt staplat lådebibliotek

Älskar tanken på staplade lådor, men är också ett fan av lagring som är lite mer abstrakt och hemtrevligt än den genomsnittliga enhet du hittar i en butik? Titta sedan på den här fantastiska bokhyllidén från Tara Michelle Interiors! Vi älskar idén att ändra lådornas vinklar så att de sitter i alla riktningar, snarare än att bara sitta jämnt mot varandra på samma sätt. Denna hylla ger dig ytterligare förvaring Y ytterligare visuell överklagande!

12. Stoppat sidobord med shabby chic vägg

Älskar du tanken på att göra enkla möbler ur lådor, men din “återvunna” dekorationsidé är lite mer stugliknande och lite mindre snygg? Titta sedan på den här lite mer förfinade designen från Le Blog de Bea! De gav en låda en bra färgfärg och använde delikat blommönster för att bekläda interiören och klassificerade hela estetiken bara lite.

13. Återvunnen trälåda och skrivbord

Gillar du tanken på att ha staplade förvaringslådor, men vad du verkligen behöver mer än bokhyllor är faktiskt ett fullt skrivbord? Kolla sedan in hur Upcycled Wonders sömlöst kombinerade de två genom att lägga till en tavla eller återvunnet trä för att skapa ett skrivbord som lutar sig på dina pålitliga lådhyllor. Tänk på alla kontorsmaterial du kan ordna där för att göra ditt jobb lite enklare.

14. Konsolbord i åldrig lådtyp

Kanske tittar du på alla dessa mindre hylldesigner och tänker bara på hur du vill skapa en superversion av dem, vilket ger dig maximalt lagringsutrymme som fortfarande ser snygg ut? Kolla sedan in allt detta DIY & hemkonsol design! Vi älskar hur utspridda och till och med det är, så att du kan stapla många relaterade saker i hyllorna samtidigt samtidigt som du håller saker ordnade. Vi älskar också att den har hjul för enkel rörelse!