estadisticas web Skip to content

12 söta och bekväma väst-till-sommar-väsentligheter för 2020

College mode

Det viktigaste med vårsommarmode för 2020

Det är den tid på året som vi normalt skulle vara Lager upp på söta sommarkläder för att slå på gatorna med stil när finalen är över. Nu är saker lite annorlunda. Stil är så viktigt nu, men vårsommarmode 2020 handlar om att ta hänsyn till vår nya verklighet.

Det är därför jag har prioriterat ser söt ut medan du håller dig bekväm – Vad är bättre än att koppla av med stil? (Kändisar spikar redan detta i sitt 2020-sommargatstil.)

För att gå på din gångväg i bakgården valde jag några grunder som kan vara snygga i en nypa eller handgjorda till perfektion.

Palazzo byxor

Ju lösare byxor desto bekvämare! Som ett sött alternativ till leggings älskar jag luftig känsla av palazzobyxor på sommaren.

Vårsommar 2020 Mode: American Eagle Palazzo Pants Produktfoto

De har ett stort utbud: du kan bära dem med en enkel T-shirt eller klä upp dem med några tillbehör om det behövs.

Produktfoto för Lulus palazzo byxor

Våga byxor kan vara skrämmande att prova, varför palazzobyxor är ett bra ställe att börja – de kommer in så många olika färger och mönsteroch det kan vara ett sött tillskott till alla kläder. Dessutom är de super prisvärd Och finns i många olika butiker!

Produktfoto av Old Navy palazzo byxor

Baseball hattar

Detta kan definitivt gå osagt, men basebollkepsar är ett garderob häftklammer och viktigt, Speciellt nu! Så länge jag inte har tvättat håret eller bara inte känner för att trycka på mig är basebollkepsar på språng. perfekt söt och praktisk lösning.

Produktfoto av en Walmart basebollkeps

Att få kepsar i ljusa färger är ett roligt sätt att samordna din outfit från topp till tå och sätt ihop din look. Sassy kepsar är inte bara praktiska, men de är ett utmärkt tillbehör till alla kläder.

Vårens sommar 2020-mode: Produktfoto av en Ralph Lauren basebollkeps

Ett bra sätt att anpassa ditt utseende är hitta ett lock som är meningsfullt För dig: Din favoritvarumärkeslogotyp, din skolmaskot eller en offert eller design du gillar kan göra din outfit ännu mer personlig.

Produktfoto av en Adidas basebollkeps

Apa

För klassisk throwback för våra barndomsdräkter är aporna tillbaka! Det är den perfekta lata tjejformeln för en sommardräkt …

Vårsommar 2020 Mode: American Eagle Jumpsuit Produktfoto

Overaller är ett bra alternativ till det klassiska jeansutseendet, så att du kan bryta sig loss från den dagliga rutinen för stil och skaka upp saker lite. De finns i en mängd olika tvättar, eller så kan du välja de glittrande utskrifterna för att vara stjärnan i showen.

Produktfoto av Planet Blue Jumpsuit

Du kan utforma dem med en grundläggande linne, en mönstrad topp eller till och med en snygg bralette så att du kan Klä för både varmt och kallt väder. De är den perfekta övergången från vår till sommar!

Produktfoto av Tilly's Jumpsuit

Grundläggande linne

Jag älskar en klassisk linne för kan användas på olika sätt! Från att para ihop dem med joggebyxor eller joggare till att bära dem med en söt kjol, det finns aldrig en outfit du inte kan fixa med en linne.

Produktfoto av en Madewell linne

De är en bra bit att göra DIY – du kan färga dem eller till och med blända dem för ett fantastiskt anpassat utseende. Eftersom många butiker har söta och enkla tankar till ett överkomligt pris, de är ett perfekt stycke att börja göra själv om du är ny på det.

Vårens sommar 2020-mode: Produktfoto av en Brandy Melville Tank

Varför är praktisk och elegant, de är det bästa häftet för en sommargarderob. Om du bara har en klassisk svart eller vit tank, är det dags att bryta den! Eller så kan det bli ännu mer spännande med en tank i en skraj ljus färg.

Produktfoto av en PacSun linne

Vad tycker du om våra väsentliga modevår 2020?

Vilka grunder i garderoben vill du lyfta fram den här säsongen? Vilka nya stilar vill du prova? Vilka av våra häftklammer från vår till sommar är din favorit?

Låt mig veta i kommentarerna!