11 tutoriales de cola de caballo trenzada perfectos para el otoño

11 flätade hästsvanshandledning perfekt för hösten

11 flätade hästsvanshandledning perfekt för hösten

I höst får du det bästa från två världar med den senaste hårtrenden: den flätade hästsvansen. Det är som en vanlig hästsvans, men korsas med lite flätning för ett svalare utseende. Det betyder att det fortfarande är lätt att göra varje morgon, men det kommer att se lite annorlunda ut än vad alla använder.

Det finns många möjligheter för detta att hända tillbaka till skolan och allt du behöver är långt hår och ett hårband. Redo att börja? Här är 11 flätade hästsvanshandledning att välja mellan:

11 flätade hästsvanshandledning

Holländska hästsvans - 11 perfekta flätade hästsvanshandledning för höst

1. Den barfota blonda holländska hästsvansen

Denna avslappnade, bohemiska frisyr från The Barefoot Blonde är en blandning av holländsk fläta och hästsvans, perfekt för vardagskläder, men också sofistikerad nog för en boho-brud.

Flätad fiskstjärt - 11 perfekt flätade hästsvanshandledning för höst

2. Arans Tröjor Direkt Flätad Fishtail

Du är förmodligen redan bekant med fishtail, men den här guiden från Aran Sweaters Direct gör en ännu tjockare och rörigare än vanligt. Resultatet: en vacker skiktad frisyr som är så bra för hösten.

3. Förbättrad Topsytail Pony från Hello Glow

Även om du inte flätar tekniskt, kan du ändå få det eftertraktade utseendet med detta head-tail trick. Din hästsvans kommer att se full och vacker ut, perfekt för mer än bara en yogakurs.

Texturerad flätfri fläta från en vacker röra

4. Strukturerad flätfri fläta från en vacker röra

Om du i allmänhet har svårt att fläta ditt eget hår, låt oss inse det, det kan vara tufft att komma bak. – den här stilen är för dig. Du behöver bara en handfull hårelast, plus dina egna händer.

Fishtail flätad hästsvans - 11 perfekt flätade hästsvanshandledning för höst

5. Hot Beauty Hälsa Fishtail Flätad hästsvans

Den här uppdaterade hästsvansen från Hot Beauty Health sägs förvåna Coachella, men vi tror att du tillfälligt kan introducera den i din dagliga rutin i höst. Flätat till ändarna av håret ger det mindre statisk och mindre stress.

Inside Out Flätad hästsvans - 11 perfekt flätade hästsvanshandledning för höst

6. Lulu’s Flätade hästsvans

För att få den här vackra frisyren att leva, börja med en fläta på sidan och fortsätt med en nedre hästsvans, som visas i Lulu’s tutorial. Omedelbar bohemisk stil!

Kokay-kedjeflätning

7. Kokay Chain Braid Tutorial

Det bästa med denna fläta (förutom hur fantastiskt den ser ut) är att du kan vrida den flera gånger, eller bara kedja den två gånger och lämna mer hår på botten. Det betyder att den passar olika hårlängder också!

Flätad hästsvans - 11 perfekt flätad hästsvanshandledning för höst

8. Kassinka flätad hästsvans

Denna löstagbara sidoflätning ser voluminös och elegant ut. Du vill inte missa guiden på Kassinka-bloggen.

Center Flätad hästsvans - 11 perfekt flätade hästsvanshandledning för höst

9. Center Braid Pony från Eftersom jag är beroende

Få det här snygga utseendet genom att följa tutorialen För att jag är beroende. Inspirerad av Fashion Week har den ett ovanligt men ändå elegant tvådelat val och en central halsfläta.

Flätad ponny på 5 minuter - 11 perfekt flätad hästsvanshandledning för höst

10. Flätad ponny på 5 minuter från fijngenoegen + Co

Vi älskar alla en snabb hårhandledning, och den här från fijngenoegen + Co görs på 5 minuter! Och du kan inte ärligt säga efter deras utseende.

Dutch Mohawk Ponytail - 11 Perfect Flätade Ponytail Tutorials for Fall

11. Missy Sue’s Dutch Mohawk Ponytail

Är det en hästsvans? Är det mohawk? Är det en holländsk fläta? Den här bebisen är alla dessa saker, och du kan få handledning om Missy Sue.

Vill du prova en vattenfallfläta? Prova dessa 7 idéer!