Modelo: Cassandra Banks

10 unika stickade hattar för barn

Modell: Cassandra Banks

Att sticka hattar är alltid kul. De flesta hattar är fina, enkla projekt som du kan avsluta relativt snabbt jämfört med, till exempel en tröja eller afghanska. Barnhattar är dock särskilt roliga eftersom de finns i så många söta mönster och färger.

Kolla in dessa 15 helt bedårande hattmönster för barn att du kommer att ha kul att göra och dina små kommer att vilja använda!

1. Barbara’s Beanies Strappy and Curly Hat

Strappy hatt och lockar

De små lockarna som hänger upp från hatten är så söta att jag knappt klarar dem. Som om dessa detaljer inte räckte, kan du också sticka den här i ränder av alla slags ljusa färger! Du kan ändra färgerna som du vill.

2. Tryck på Minion från Nix Needles

Minion touch

Är dina barn helt besatta av Minion-filmer och allt det Minion-tema de kan få tag på? Jag klandrar dem inte, dessa saker är bedårande! Jag är villig att satsa att om du gör dem till Minion-hattar, kan dina barn vara villiga att hålla sina hattar under urtag på vintern istället för att slita av dem och förlora dem på lekplatsen.

3. Guldfiskhatt i en babybjörnsäck

Guldfisk i en påsehatt

Jag skojade inte när jag sa att jag inte kan få nog av nyhetens barnhattar. Den här får hela ditt barns huvud att se ut som en guldfisk som simmar i en väska, och jag tycker det är löjligt och bedårande. Jag känner att du kommer att ha kul att sticka den här också.

4. Knittys flexibla fiskhatt

Flexibel fiskhatt

Jag kan inte glömma hur söt idén att sätta alla dina barn i den här roliga fiskhatten på en gång kommer att se ut på bilderna. Försök att göra dem i ränder i olika färger för varje barn, och om På riktigt njut av att sticka mönstret, förläng det roliga till dina kusiner också!

5. Batman Balaclava av WilliamsStudio2

Batman Balaclava

Bor du i en stad som är för kall för att dina barn ska ha på sig mycket av de saker de verkligen skulle vilja klä sig på som för Halloween när de har gått till trick eller behandling? Åtminstone när det gäller Batman är den här söta balaclavaen en lösning! De kommer att vara varma Y super medan de samlar på sig godis.

6. Funky Moe Knits muffinshatt

Cupcake hatt

Den här enkla lilla muffinsdesignen är helt bedårande, men det är också mycket lättare att virka än du kanske tror. Jag gillar verkligen detta mönster som en introduktion till stickning av andra nyhetshattar med mer komplicerade mönster eller former inblandade. Om du känner dig riktigt elegant kan du till och med sy några färgglada strö ovanpå när du är färdig med stickning!

7. Silly Giraffe Hat från ROFL Hat Factory

Silly Giraffe Hat

Vad är bättre än att klä upp små barn som bedårande djur? Jag kan knappast tänka på någonting, om jag är ärlig. Jag har stött på många djurhattar under mina år av stickning, men det här kan vara min första gång jag ser en giraff!

8. Red Heart Mummy Bandage Cap

Mumiebandagehatt

Älskar du tanken på att göra ditt barn en hatt som kommer att bidra till deras Halloween-kostym? Y håll dem varma, men de har redan förvandlats till Batman och de vill inte göra det igen. Prova den här förtjusande balaklava med mamma-tema! Jag älskar hur de vävda remsorna ser ut som bandageremsor överallt.

9. Knitty’s Sock Monkey Hat

Modell: Cassandra Banks

Denna hatt kan också tekniskt användas för en Halloween-kostym, men jag tycker att den är så söt att jag antagligen skulle ha den i vardagen. Jag kan inte få nog av hur prickigt garn faktiskt ser ut som samma material som tjocka gamla strumpbyxor är gjorda av.

10. Gör Tot Toppers Charlotte tyghatt

Charlotte's Cloth Hat

Den här hatten är ett lösare tyg, vilket innebär att den släpper in mer luft, så du kanske vill att ditt barn ska ha den på våren och hösten snarare än på vintern. Vi tycker dock att det är fantastiskt, runt Halloween eller när som helst, så länge dina barn inte är rädda för spindlar!