10 combinaciones de colores de ropa perfectas para 2015 - Banner

10 perfekta färgkombinationer för kläder för 2020

10 perfekta klädfärgskombinationer för 2015 - Banner

10 perfekta klädfärgskombinationer för 2015 - Banner

Att kombinera färger kan göra eller klä din outfit. Därför är det naturligt att känna sig lite obekväm när man experimenterar med nya nyanser och föreningar. Men det betyder inte att du måste hålla fast med en nigg från topp till tå. Här går vi igenom en mängd olika färgkoordinerade utseende som kommer att väcka och förbättra ditt utseende. Från djärva gröna och gula kläder till snygga rosa och grå ensembler, dessa snygga idéer kommer att lära dig att bära djärva färger utan att kollidera. Redo att krama regnbågen? Här är klädfärgskombinationerna du bör prova i år.

1. Grön och gul

Det finns inget vassare än lukten av nyklippt gräs en varm sommardag, och den här färgkombinationen är just det. Fräsch och ren, grön och gul ser bra ut på de flesta hudfärger. Om du har en varm underton, fokusera på senap, khaki och mörkgrön. Om du har en cool nyans, förbättra en outfit genom att lägga till ljusa gula och skimrande gröna.

För att vagga den här färgkombinationen, försök att para ihop en snygg gul blazer med en enkel grå kjol eller jeans. Lägg sedan till en sval vit skjorta och gröna tillbehör för ett nytt nytt utseende för varje dag. Färgblockering är ett enkelt sätt att ge livfullhet och ta med dig din vintergarderob i de varmare månaderna. Lägg bara till några solida färger i din outfit och titta på omvandlingen. Men kom ihåg, håll det enkelt och var inte rädd att blanda ihop det.

Gröna och gula färgkombinationer

Handla utseendet

2. Ljusblå och rosa

Ingenting säger mer vår än kakor. Mjuka rosa och blues kan se subtila ut, men när de är utformade på rätt sätt kan de vara lika iögonfallande som ett stänk av ljus färg. Denna färgkombination påminner dig om den mjuka doften av jasmin och den varma vårbrisen.

Prova en mjukblå kashmirtröja med en rosa jacka för en dagtid som smälter bort resterna av vintern. Mjuk en klassisk helsvart ensemble med lite pastellkaramell för armen. Lägg på dina tillbehör och var inte blyg när du lägger till en blandning av pastellfärger. Denna färgkombination fungerar bra med en iögonfallande sko som en vit stilett för att matcha färgpalett.

Mjuka blå och rosa färgkombinationer

Handla utseendet

3. Rött och blått

Det röda och blå färgschemat är ett av våra favoritutseende genom tiderna. Vi älskar hur du helt kan förvandla ett par jeans med en passande röd jacka och mördande klackar. Det är affärer på övervåningen och fester nere. Det är sexigt utan att vara överst och förstärker ett avslappnat utseende.

Vem kan sakna en klassisk bretonsk randig skjorta? Det är den typiska franska stilen inspirerad av Chanel när den bärs med ett par jeans och en röd jacka. Alternativt kan du bära en skarp vit skjorta under jackan för att få fram det röda ljuset och kontrasten hos dina blå jeans.

Röda och denim färgkombinationer

Handla utseendet

4. Koboltblått och turkos

Koppla ihop koboltblått med turkos och du har ett kraftfullt och ljust färgschema. Tänk “Breakfast at Tiffany’s” och bär den här färgkombinationen med elegans och klass. Du behöver inte dela upp den med en neutral färg som vit eller grädde, och det är en av de kombinationer som kan se bra ut med silver- och guldtillbehör, vilket ger en mångsidig stilförening. Din fantasi begränsar dig bara.

En kungsblå klänning i kombination med en turkos casual platt sko kommer att se dig perfekt ut vid alla tillfällen. Koppla ihop det med ett uttalande halsband så drömmer du om danskvällar i Santorini.

Koboltblå och turkos färgkombinationer

Handla utseendet

5. Orange och blå

Orange och blått är det perfekta färgschemat att använda i en färgblockeringsteknik. Välj blå byxor och lägg till en orange topp eller välj en bit som kombinerar den perfekta kombinationen av båda färgerna. För något lite annorlunda, prova en blandning av bränd orange med en mörkare marinblå. Oavsett vilket sätt du väljer att bära dessa nyanser, var noga med att lägga till den perfekta skon. En naken sko ger din outfit precis rätt betoning och för samman all glans i en vacker soluppgång.

Orange och blå färgkombinationer

Handla utseendet

6. Solbränna och granat

Garvade och ljusa neutrala färger kan vara svåra att forma och låta dig se tråkig och orädd, men om du utformar dem i en djup, rik färg som rödbrun, har du en perfekt matchning. Nyckeln till att hålla den spännande och lämplig för alla hudtoner är att se till att du blandar textur och ton, så prova en kordfluga kjol med en satin camisole. Och medan modetrender i allmänhet rekommenderar att du undviker att hålla dig till samma färgschema från topp till tå, så är det här en blick där du inte behöver följa reglerna.

Färgkombinationer

Handla utseendet

7. Orange och svart

Oavsett om det är en klänning som perfekt kombinerar den här ljusa färgkombinationen eller enskilda bitar av orange och svart, det är den nya svarta. Ingenting lyfter en svart outfit mer än en ljus, djärv färg och orange gör det verkligen.

Skäm dig inte för att ha ljusa byxor. Prova klockbotten med hög midja och flagga de mördande magen med den här säsongens måste-ha, en svart crop top. För de av oss som föredrar att hålla sexpaketet hemligt, prova en överdimensionerad, baggy tröja. Oavsett vad du parar ihop med det, glöm inte att lägga till lite lyx i den läckra Zebra Print Pony Skin Max Mara Bag.

Orange och svarta färgkombinationer

Handla utseendet

8. Rosa och grå

Rosa och grått är ett bra utseende som du kan bära året runt med några mångsidiga bitar. Det finns inga begränsningar för hur du kan bära den här klädfärgskombinationen. En mörkgrå byxa med en mjukrosa blus kan se lika kompletterande ut. Utöka färgtema till dina tillbehör och glöm inte att ta med säsongens måste: den breda hatten.

Rosa och grå färgkombinationer

Handla utseendet

9. Lila och koraller

Coral var en gång reserverat för din nanas läppstift, men färgen som Ita Buttrose gjorde berömd har nu tagit sin plats som en av de mest mångsidiga nyanserna. Att bära lila och koraller med tillförsikt kommer att vara den perfekta sommardräkten.

Korall är smickrande för alla hudtoner, och de rika, djupa lila nyanser ger den precis rätt mängd kontrast för att säkerställa att den inte är för prickig. Prova en korallblus ihop med en ljuslila väska eller sko och krydda den lite med några guldtillbehör.

Lila och korall färgkombinationer

Handla utseendet

10. Lila och vita

Medan vitt går med vad som helst ser ingenting mer fantastiskt ut än när det är parat med lila. Det gör att din hud ser krämig ut och utstrålar kvinnlighet och sensualitet. Detta äktenskap är så mångsidigt att du också kan blanda ihop guld- och silvertillbehör och göra en high tea-look dagtid till en utekväll med vänner.

Plommon och vita färgkombinationer

Handla utseendet

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Prenumerera på vår e-postlista och få häftiga saker och uppdateringar levererade till din e-postkorg.

Tack för att du prenumererar.

Något gick fel.